back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN: Bik mudar u suočavanju sa preprekama, Lav očekuje lijepu vijest, Škorpije imaju težak dan…

OVAN
Dnevni horoskop za 6. jun kaže da Ovnove očekuje veoma plodan dan. Budite spremni da brzo reagujete, intuicija vam je dobra, poslušajte signale koje vam šalje. Na poslu ste izuzetno uticajni. Moguće je i poboljšanje finansijske situacije, stižu vam veće svote novca. Ljubavna situacija bez većih promjena. Osjećate se odlično.

BIK
Ako ste očekivali da brzo realizujete ideje i isto tako postignete uspjeh, ne očekuje vas najbolji dan. Biće prepreka, ali ako se budete ponijeli staloženo i mudro, dan će se završiti kako treba. Dobar je trenutak da obnovite neka stara poznanstva. Čućete pregršt informacija koje će vam biti od koristi. Moguć je početak nove romanse. Opustite se.

BLIZANCI
Povoljan dan za početak noviһ projekata. Nije vreme da budete stidljivi, slobodno se pohvalite uspesima na ranijim zadacima, podsjetite nadređene da imate vještine i znanja. Moguća su zanimljiva poznanstva, susreti sa ljudima od kojiһ će se moći mnogo da naučite. Imate tajnog obožavatelja, neko mnogo vremena provodi razmišljajući kako da vam se približi. Osjećate se odlično.

RAK
Pogodan dan za poslovne pregovore, razgovor o važnim pitanjima. Ako tražite posao, danas imate priliku da ostavite dobar utisak na potencijalne poslodavce. Mogući su problemi sa dokumentacijom. U drugoj polovini dana vas očekuje prijatno druženje sa prijateljima. Čućete lijepe vesti. Potrebno je da se više krećete, teretana bi bila takođe odlična ideja.

LAV
Danas izbjegavajte da se bavite ozbiljnim pitanjima, nije najbolji dan. Komunikacija vam nije jača strana, bolje se potrudite da sami završavate poslove. Lijepe vijesti iz porodice. Moguće je nasljedstvo, dobitak koji niste očekivali. Ne verujete partneru, imate utisak da vam nešto taji. Slobodni raspoloženi za flert. Zdravlje je generalno dobro.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 6. jun obradovaće Djevice. Danas vam sve polazi za rukom, završićete važan posao i pobrati lovorike. Moguće je i da ćete imati poslovnu ponudu o kojoj bi vrijedilo da razmislite. Nije isključen ni početak „kancelarijske romanse“, a koja bi mogla da preraste u nešto ozbiljnije. Problemi sa nadutošću, posjetite ljekara.

VAGA
Dan će dobro proći ako ne radite samo po svom, već i poslušate tuđe mišljenje. Izbjegavajte sastanke sa uticajnim ljudima, važne pregovore, komunikacija vam danas nije jača strana. Finansijske transkakcije se ne preporučuju, pozajmljivanje novca, podizanje kredita… Prijatno veče sa partnerom za zauzete, a slobodni bi mogli da provedu strastveno veče sa osobom koja im se dopada. Pijte više vode.

ŠKORPIJA

Čeka vas prilično težak i naporan dan. Puno izazova na poslu, neko pokušava da vas ubjedi da radite posao u kom se ne osjećate najprijatnije. Zaһvaljujući podršci prijatelja, moći ćete da riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme i da pronađete odgovore na važna pitanja. Slobodne Škorpije raspoložene za flert. Napeti ste.

STRIJELAC
Nesuglasice sa kolegama otežaće vam da se fokusirate na posao, a „isprazni“ razgovori vam oduzimaju previše vremena. Sredinom dana neki Strijelčevi bi mogli da dobiju dobre vijesti koje se tiču novca. Veče je pogodno za porodične događaje, druženje sa rođacima. Zauzeti pokušavaju da izbjegnu ozbiljan razgovor sa partnerom. Više se krećite.

JARAC
Naporan dan vas očekuje. Nesuglasice sa kolegama i menadžmentom su moguće. Nemojte samo da insistirate na svojim idejama, nije trenutak. Uskoro će se otvoriti nove mogućnosti. Zauzeti Jarčevi bi mogli da malo „popuste“, partner osjeća pritisak. Slobodni razmišljaju osobi iz bliskog kruga prijatelja. Jeste li samo usamljeni ili vam se zaista dopada? Razmislite.

VODOLIJA
Danas smanjite nervozu, nije vrijedno da se potresate zbog sitnica. Okolnosti na poslu vam bukvalno testiraju strpljenje, izdignite se iznad situacije i sve će biti OK. Mogući su manji kvarovi u kući, ali ništa što će iziskivati velike troškove. Slobodne Vodolije imaju udavrača. Zauzete nailaze na prepreke u vezi, teško se sporazumjevate sa partnerom.

RIBE
Dnevni horoskop za 6. jun savjetuje Ribe da zadrže prisebnost, dan će biti naporan. Na poslu su moguće nesuglasice, ne dozvolite da vam ogovaranja pokvare odnose sa kolegama. Mogući su neplanirani troškovi, potrudite se da ne trošite preko svojih mogućnosti. Slobodne Ribe bi mogle da se potrude da budu pristupačnije ukoliko žele da budu u vezi.
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN Bik mudar u preprekama, Lav dobija lijepu vijest, Škorpije čeka težak dan… Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO