back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ: Rak nagrađen, Vage suočene s problemima, Strijelac pred teškom odlukom, a vi?

OVAN
Dnevni horoskop za 28. maj vam donosi slučajne susrete koji će u vama probuditi razna sjećanja. Ovo može da vas podstakne da pokrenete neke promjene u svom životu, što je ujedno i savjet astrologa. Povoljan dan za realizaciju plana, samo ne otkrivajte detalje drugima. Prija vam podrška partnera.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa konflikt koji će uticati na poslovni plan. Niste dobili rezultate kojima ste se nadali, pa vas muči osjećaj nepravde. Važno je da ostanete pribrani i zadržite fokus na svom cilju. Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka, afekat može da vas navede na smjer koji ne želite. Razgovarajte sa partnerom, prijaće vam.

BLIZANCI
Zvijezde vam predviđaju sjajno raspoloženje! Pozitivnu energiju prenosite i na druge, a kažu – kako zračite, tako i privlačite. Danas možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom za koju ste čuli preko prijatelja. Iskoristite dan da se posvetite sebi i najbližima, uživajte u plodovima rada.

RAK
Horoskop vas savjetuje da danas završite sve što je započeto. Povoljan dan za sve oni koji imaju privatni biznis, mogu da naiđu na brojne pogodnosti ili nagrade. Slobodni Rakovi će se fokusirati na ljubav, naročito na osobe sa kojima su ostvarili virtuelni kontakt. Očekujte poziv za korak dalje.

LAV
Dnevni horoskop za 28. maj vam predviđa oprez. Užurbani tempo i želja da se sve završi na vrijeme mogu da donesu greške ili propuste koji nisu tako lako rješivi. Kada je ljubav u pitanju, sve ide onako kako ste zamislili. Dopašće vam se gest partnera, uzvratite istom mjerom.

DJEVICA
Danas se prepustite osjećajima. Skloni ste analiziranju svakog detalja, a sitnice mogu lako da vam pokvare dan. Zvijezde savjetuju da ne zaboravljate suštinu, dlaka u jajetu uvijek može da se pronađe. Opustite se i uživajte u onome što vas ispunjava. Povedite računa o ishrani, moguće prejedanje.

VAGA
Dnevni horoskop za 28. maj kaže da vas danas očekuje problem koji će vas dobro prodrmati. Moguće je da ćete se razočarati u neku blisku osobu i da ćete željeti da promijenite planove. Ovo je dobar trenutak da razdvojite važno od nevažnog i da napravite „čišćenje“ kada su međuljudski odnosi u pitanju. Oraspoložićete se krajem dana.

ŠKORPIJA
Trud se konačno isplatio! Danas možete da očekujete sjajnu vijest o napredovanju ili finansijskom dobitku. Posvećeni ste poslu više nego ikada, ali današnji dan obilježiće prekretnica. Ljubav polako, ali sigurno počinje da se „aktivira“, očekujte niz lijepih poruka i komplimenata. Bićete u centru pažnje.

STRIJELAC
Vagate između karijere i ljubavi, a to je znak da nešto ne štima. Ne bi trebalo da se odričete onoga što volite, samo napravite listu prioriteta. Partner bi trebalo da vas podrži u vašim ambicijama, a danas vas očekuje dug i pomalo iscrpljujući razgovor. Više spavajte.

JARAC
Imate sreće što vam drugi mnogo pomažu finansijski, ali to nije razlog da se opustite i ne radite ništa. Danas možete da potražite otvorene mogućnosti za nova radna mjesta, a ta promjena bi odlično uticala i vaše raspoloženje. Prija vam solo status, ali družite se više sa prijateljima.

VODOLIJA
Sjajna energija je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Voljni ste da se usavršavate, učite ili započnete neki novi vid edukacije. Ovo može znatno da utiče na vaš napredak, zato se ne ustručavajte da već danas napravite prve korake. U ljubavi sve ide kako treba, očekujte zanimljiv razgovor sa partnerom.

RIBE
Dnevni horoskop za 28. maj kaže da budete malo više optimistični. Nešto na čemu ste dugo radili vam stvara konfuziju, ali ne brinite – ishod ide u vašu korist. Horoskop vas savjetuje da se posvetite fizičkoj aktivnosti, savršen trenutak za mijenjanje životnih navika. Romantično veče.
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ Rak dobija nagradu, Vage će „prodrmati“ problem, Strijelca čeka teška odluka, a vas? Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO