back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Blizanci osjećaju prepreke, Lava savjetuje da se opusti…

Dnevni horoskop za 26. maj donosi vam pozitivne vijesti. Otkrit ćete istinu koja vam je dugo ležala na srcu. Ako vas muče finansije, pokušajte smanjiti bespotrebne troškove i budite racionalniji u kupovini. Pripremite se za neočekivano putovanje.

BIK
Danas će se istaknuti vaš tvrdoglav karakter. Možda ćete biti previše ponosni da priznate neke stvari. Pokušajte ne donositi odluke na poslu pod uticajem emocija. U ljubavi razmislite o razgovoru u četiri oka. Više se krećite i vježbajte!

BLIZANCI
Nemirni ste i želite nova dešavanja, izazove i nova poznanstva. Nešto vas zadržava, a danas bi to moglo doći do izražaja. Vrijeme je da se suočite sa svojim unutrašnjim problemima i hrabro idete naprijed. Možda se suočavate s ljubavnim izazovima. Razmislite o pravcu u kojem idete.

RAK
Početak dana može biti naporan na poslu, ali se potrudite ispoštovati rokove koje vam postavljaju nadređeni. Ako vam bude teško, potražite pomoć kolega. U ljubavi može doći do manipulacija od strane partnera, budite oprezni. Slobodni Rakovi uživajte u slobodi, ali budite oprezni s odlukama. Mogući su bolovi u mišićima.

LAV
Danas pokušajte smanjiti upotrebu teških riječi. Preporuka je da ostanete smireni na poslu i da ne dopustite da vas provociraju. Slobodni Lavovi možda još uvijek nose teret prošle ljubavi, ali sada nije vrijeme za to. Novu ljubav možete pronaći uskoro.

DJEVICA
Početak dana možda će biti opušteniji, ali ćete kasnije biti vrlo zauzeti. Fokusirajte se na jedan zadatak i izbjegavajte rasprave. Jasno komunicirajte svoje potrebe partneru. Zapamtite da ljudi ne mogu čitati vaše misli. Moguće su glavobolje.

VAGA
Danas se posvetite završetku započetih poslova kako ne biste imali probleme. Pazite na troškove i organizirajte novac, bit će vam potreban u budućnosti. Očekujte poziv za važan događaj i provjerite svoje zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA
Oštrim stavom i konfliktima nećete postići ništa danas. Izbjegavajte neprijateljski nastrojene ljude i okružite se pozitivnim ljudima. Budite oprezni da ne otkrijete tajnu koju čuvate. Odlazak u prirodu i fizička aktivnost mogu vam pomoći da se opustite.

STRIJELAC
Ne dozvolite negativnim mislima da preuzmu kontrolu. Okružite se pozitivnim ljudima i potražite podršku. U ljubavi ćete dobiti onoliko koliko i dajete. Pazite na ishranu i redovno se bavite tjelesnom aktivnošću.

JARAC
Postavite jasne granice na poslu i ne zanemarujte svoje zdravlje. Ako se borite sa viškom kilograma, sada je pravo vrijeme za promjene. Pokažite više pažnje prema partneru i vidjet ćete poboljšanje u odnosu.

VODOLIJA
Ako osjećate da ste zapeli, promijenite perspektivu, radite stvari koje volite i okružite se ambicioznim ljudima. Možda vam starija osoba donese nove ideje. Fokusirajte se na budućnost, a ne na prošlost, pogotovo u ljubavi.

RIBE
Obratite pažnju na način komunikacije s ljudima kako ne biste bili shvaćeni krivo. Izmirite svoje obaveze na vrijeme da ne dođete u finansijske probleme. Zdravlje vam je dobro!
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ Blizance danas nešto koči, Lav da ‘spusti’ loptu Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO