back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Bik u sukobu, promjena u poslu čeka Jarca

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vam savjetuje da ne sudite drugima prije vremena. Možda ćete željeti na prvu loptu da reagujete, ali izbrojte do 10. Slobodnim Ovnovima jedna osoba sa posla privlači pažnju. Prija vam njena energija. Oni zauzeti saznaju vijest koja će ih obradovati.

BIK

Početak dana pun obaveza, vrlo lako će vas neko izbaciti iz takta. Ne radite ništa iz bijesa, bolje se povucite pa poslije hladne glave donesite odluke. Budite obazriviji u saobraćaju, povećana nervoza držaće vas sve do druge polovine dana. Uveče opustite se u društvu prijatelja ili drage osobe. Moguća su nova poznanstva.

BLIZANCI

Danas nigdje ne žurite, možda ćete uplašiti sebe koliko ste staloženi. I to je u redu, ali se ne opuštajte previše. Iskoristite viašk vremena za organizaciju u narednom periodu. Poznati ste po tome što radite više stvari od jednom. Radite jednu po jednu. Slobodni Blizanci uradiće ono što su naumili, oni zauzeti su željni pažnje. Učinite nešto po tom pitanju.

RAK

Danas ćete imati potrebu da se povučete u sebe. I to je u redu, ali nemojte u sebi da držite problem koji vas muči. Razgovor sa bliskom osobom ili nekim stručnim će vam prijati. Zbog silnih obaveza i trke s vremenom pomalo ste zapostavili sebe. Pažljivo osluškujte šta vam organizam govori. Proverite krvnu sliku!

LAV

Danas ste pod pritiskom kako na poslu, tako i u kući. Imate osjećaj da je sve „palo na vas“. Ako je tako, preuzmite inicijaticu i nametnite svoja pravila poštujući druge oko sebe. U ljubavi ste željni promjena. Slobodni Lavovi imaju šanse za novu ljubav, oni zauzeti prave dogovor sa partnerom. Moguće su glavobolje!

DJEVICA

Danas tri puta merite pre svake odluke. Vaš problem će imati više rješenja, odlučite se za onaj koji će vam najviše služiti. Očekuje vas poziv starog prijatelja, to može da bude neko iz inostranstva. U ljubavi su moguća razočarenja, ne dozvolite da vas to ohrabri. Izvucite lekciju iz toga!

VAGA

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vam kaže da glasno kažete drugima šta vam smeta. Niko ne može da čita vaše misli. U kući su mogući iznenadni troškovi, na vrijeme ih sredite kako vam se ne bi gomilali. Možete da ih podelite sa ostalim ukućanima. Čuvajte se povreda i naglih pokreta. Prijaće vam lagana fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Danas ste puni razmišljanja, preispitujete se šta se pogrešno uradili i kako to može da se odrazi na vašu budućnost. Pokušajte da sami ne izvodite pogrešne zaključke, prijaće vam razgovor sa nekim stručnim. Slobodne Škorpije nisu zainteresovane za nešto više od pričanja. Polako, dajte sebi vremena!

STRIJELAC

Vaše reči u obliku strijela pogađaju svakog ko vam se nađe na putu. Nećete imati previše strpljenja. Problem se možda nalazi u vama, nešto drugo vas muči što ne želite sebi da priznate. Kad je riječ o društvenom životu, shvatićete da je krajnje vrijeme da napravite selekciju. Neka će prijateljstva otpasti, a pojaviće se sasvim nova.

JARAC

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vam donosi nove poslovne promjene. Moguće su kritike ili nerazumijevanje nadređenih. Izdignite se nad takvim situacijama. Upuštanje u rasprave ionako neće donijeti rezultate. U ljubavi dajte do znanja šta želite, niko ne može da čita vaše misli. Moguće su glavobolje!

VODOLIJA

Slobodne Vodolije pokreću ljudi koje gaje simpatije prema njima. Laskaće vam što će vam poboljšati raspoloženje. One u vezi ili braku imaju osjećaj da im partner nešto krije. Vrijeme je za razgovor u četiri oka! Moguća je napetost u mišićima, prijaće vam fizička aktivnost.

RIBE

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vam savjetuje da ne reagujete burno kada nešto ne ide po planu. Pokažite svoj profesionalizam na poslu i reagujte pametn. U ljubavi stižu promene, slobodne Ribe upoznaju jednu šarmantnu osobu, one zauzete podižu odnos na viši nivo. Unosite više proteina, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Bik na ivici sukoba, Jarcu stiže promjena u poslu Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO