back to top

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine.

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine, ovdje su poruke zvijezda za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vam savjetuje da ne sudite drugima prije vremena. Možda će težiti da brzo reagujete, ali pokušajte biti strpljivi. Slobodni Ovnovi će osjetiti privlačnost prema osobi s posla. Uživat ćete u njenom pozitivnom energetskom polju. Zauzeti će čuti vijesti koje će ih razveseliti.

BIK

Početak dana donosi mnogo obaveza, neko vas može lako izbaciti iz takta. Nemojte reagovati iz bijesa, radije se povucite i donesite odluke kad se smirite. Budite pažljiviji u saobraćaju, povećana nervoza će potrajati do drugog dijela dana. Uveče se opustite s prijateljima ili voljenom osobom. Moguća su nova poznanstva.

BLIZANCI

Danas nema potrebe za žurbom, iznenadit ćete se koliko ste smireni. To je dobro, ali nemojte previše opuštati. Iskoristite slobodno vrijeme za organizaciju nadolazećih aktivnosti. Poznati ste po tome da radite više stvari odjednom. Fokusirajte se na jednu po jednu. Slobodni Blizanci će ostvariti svoje ciljeve, a zauzeti traže više pažnje. Uradite nešto po tom pitanju.

RAK

Danas možda osjetite potrebu za introspekcijom. To je u redu, ali ne zadržavajte probleme u sebi. Razgovor s bliskom osobom ili stručnjakom će vam prijati. Zbog brojnih obaveza zanemarili ste sebe. Pažljivo pratite signale tijela. Provjera krvne slike je preporučljiva!

LAV

Danas ste pod pritiskom kako na poslu, tako i kod kuće. Osjećate teret odgovornosti. Ako je tako, preuzmite inicijativu i uspostavite granice poštujući druge. U ljubavi osjećate potrebu za promjenama. Slobodni Lavovi imaju priliku za novu ljubav, a zauzeti trebaju razgovor sa partnerom. Mogući su glavobolje!

DJEVICA

Danas pažljivo vagajte prije donošenja odluka. Vaš problem ima više rješenja, odaberite ono koje vam najviše odgovara. Očekuje vas poziv od starog prijatelja, možda iz inostranstva. U ljubavi moguća razočaranja, ali nemojte da vas to obeshrabri. Naučite lekciju iz toga!

VAGA

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine vas poziva da jasno izrazite svoje potrebe. Ništa neće promijeniti ako drugi ne znaju što želite. U domu su mogući neočekivani troškovi, riješite ih na vrijeme da se ne nagomilaju. Možete ih podijeliti s ostalim ukućanima. Pazite na povrede i iznenadne pokrete. Lagana fizička aktivnost će vam prijati.

ŠKORPIJA

Danas ćete razmišljati o prošlosti, analizirat ćete svoje postupke i njihovu buduću posljedicu. Nemojte donositi prebrze zaključke, razgovor s nekim stručnjakom vam može pomoći. Slobodne Škorpije nisu zainteresovane za ozbiljne veze. Polako, dajte sebi vremena!

STRIJELAC

Vaše riječi mogu biti oštre i povrijediti druge. Možda se u vama krije nešto što vas muči, a to ne želite priznati. Trebate napraviti selekciju u društvenom životu. Neka prijateljstva će se raspasti, ali će se pojaviti nova.

JARAC

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine donosi vam promjene na poslu. Mogu biti kritike ili nerazumijevanje nadređenih. Ostanite iznad takvih situacija. Rasprave neće donijeti rješenje. U ljubavi budite jasni u izražavanju svojih želja. Glavobolje su moguće!

VODOLIJA

Slobodne Vodolije privlače ljude koji osjećaju simpatije prema njima. To će vam prijati i popraviti raspoloženje. Oni u vezi imaju osjećaj da partner nešto krije. Vrijeme je za razgovor o tome! Moguće su napetosti u mišićima, pa će vam fizička aktivnost prijati.

RIBE

Dnevni horoskop za 24. maj 2024. godine savjetuje vas da ne reagujete burno ako stvari ne idu prema planu. Pokažite svoju profesionalnost na poslu i reagirajte pametno. U ljubavi će biti promjena, slobodne Ribe će upoznati zanimljivu osobu, dok će zauzeti podići vezu na viši nivo. Unos proteina je važan, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO