back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUN: Važna ljubavna poruka za Ovna, potrebna pomoć Vagi, Vodoliju muči ozbiljan problem…

Ovan
Pokušajte riješiti zaostale probleme iz prošlosti. Važno je da budete vrijedni i ne ostavljate obaveze za sutra. Nemojte dozvoliti da previše obaveza utječe na vaš odnos s partnerom. Ako ste slobodni, status ne mijenjate.

Bik
Sjajan dan za pokretanje ostvarenja novih ideja. Imate kreativnost i skloni ste flertu. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Ubrzajte se i iskoristite priliku za nove poslovne saradnje. Fokusirajte se na ideje koje dugo želite ostvariti. Neka ženska osoba može vam dati neodoljiv prijedlog.

Rak
Slobodni, moguće je upoznavanje zanimljive osobe. Ako ste u vezi, bitno je da postignete kompromis sa partnerom. Izbjegavajte rasprave s kolegama.

Lav
Odličan dan za postizanje poslovnih ciljeva. Budite uporni i fokusirani na ono što stalno odgađate. Osoba iz vaše blizine može vas motivirati.

Djevica
Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla. Nervoza je prisutna, te niste raspoloženi za flert. Bavljenje sportom i briga o zdravlju su važni.

Vaga
Posvetite više vremena porodici. Osjećate se loše i treba vam nečija podrška. Nedostaje vam motivacija za rad.

Škorpija
Dogovaranje s drugima vam ide lako. Ipak, bolje se slažete s osobama koje poznajete duže jer brže pronalazite rješenja. Moguć je kraći put, a ako imate vremena, provedite popodne u prirodi.

Strijelac
Nije lako pronaći rješenje problema, ali bliska osoba može vam pomoći. Fokusirajte se na obaveze i ne zapostavljajte posao zbog privatnih stvari. Izbjegavajte šoping danas.

Jarac
Usmjereni ste na sebe. Ne obraćajte pažnju ako vas neko kritikuje. Fokusirajte se na nove mogućnosti koje vam pružaju ambiciozne osobe koje upoznajete.

Vodolija
Nemate dovoljno energije za sve što ste zamislili. Fokusirajte se na posao i obavite bitne zadatke na vrijeme. Mogući problemi sa spavanjem.

Ribe
Provedite vrijeme s bliskim osobama. Nemojte se previše brinuti zbog novca. Organizujte se bolje da biste izbjegli stres.
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUN Važna ljubavna poruka za Ovna, Vagi potrebna pomoć, Vodoliju muči ozbiljan problem… Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO