back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN – Bosanski jezik

OVAN

Dnevni horoskop za 23. jun donosi konfuziju. Tokom proteklih dana ste doživjeli velike promjene i danas je vrijeme da donesete važnu odluku. Poslušajte svoju intuiciju, sigurno ćete biti zadovoljni krajem dana. Partner vam pruža podršku, vrijeme je da uzvratite.

BIK
Danas vas očekuje horoskop pun konflikata! Pazite se ishitrenih reakcija i riječi izgovorenih u afektu, mogu vam nanijeti štetu. Želite iznijeti svoje stavove, ali danas nije pravi trenutak za to. Budite strpljivi i sačekajte svoj trenutak. U ljubavi sve ide po planu, osjećate zadovoljstvo.

BLIZANCI
Zvijezde predviđaju zanimljivo poznanstvo s osobom iz poslovnog svijeta. Međutim, pazite jer emocije mogu preuzeti kontrolu, budite oprezni. Tajne bi mogle isplivati na površinu, a to vam se možda neće svidjeti. Fokusirajte se na zdrave navike, dobro će vam doći promjene.

RAK
Osjećate se usamljeno i zapostavljeno od strane partnera. Dugo razmišljate o koracima koje trebate preduzeti, ali pesimizam vas koči. Vrijeme je da preuzmete kontrolu, danas je idealan za promjene. Poslušajte savjete od ženske osobe i budite istrajni u svojim namjerama.

LAV
Horoskop za 23. jun savjetuje vam da pažljivo isplanirate odmor kako biste ostali unutar budžeta. Vaši napori da stabilizujete svoje finansije djelimično će uspjeti. Nemojte sumnjati u svoje mogućnosti kada je ljubav u pitanju, partner će biti oduševljen vašim gestom.

DJEVICA
Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini. Prijjatelj će vas motivisati da usvojite zdraviji način života, što će vam prijati s obzirom na potreban predah od posla. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se sviđa. Obavezno odspavajte.

VAGA
Prema dnevnom horoskopu za 23. jun, ne zaboravite ljude koji su bili uz vas u teškim trenucima. Stvari idu kako ste planirali, ali podijelite sreću s drugima. Osoba suprotnog spola vas svakodnevno oduševljava svojom pažnjom, ali imate osjećaj da nešto skriva. Pripremite se za ozbiljan razgovor.

ŠKORPIJA
Postoji velika mogućnost da u narednim danima ozbiljnije razmislite o selidbi ili renoviranju doma. Želite dodatne prihode, ali pomoć prijatelja vam stiže, prihvatite je. Konflikt s partnerom može nastati kada shvatite da ne mislite isto.

STRIJELAC
Odaljili ste se od porodice u trenucima kada su vam pojedini članovi najviše potrebni. Usredsredite se na njih i zajedno ostvarite svoje snove. Savršen dan za ulaganje u privatni biznis, isplatiće se. Planirajte putovanje s partnerom.

JARAC
Niste na vrhuncu svojih mogućnosti kada je posao u pitanju. Nedostaje vam podrška i osećate se iscrpljeno. Ne zapostavljajte privatni život, krećite se, jer ćete samo tako upoznati srodnu dušu. Večeras izađite, provedite se dobro.

VODOLIJA
Danas ćete primiti poziv koji može promijeniti mnogo toga. To se odnosi i na poslovnu i na ljubavnu situaciju, bićete spremni za nešto novo. Vaši prijatelji zavide na energiji koju zračite. Povoljan dan za kupovinu odjeće i uljepšavanje, počastite sebe.

RIBE
Dnevni horoskop za 23. jun savjetuje da se klonite tračeva. Nalazite se među ljudima koji nisu pouzdani. Pazite da ne otkrijete previše o svojim planovima, moglo bi se obiti o glavu. Poslušajte savjete partnera, želi vam dobro.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO