back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR Blizanci dobijaju upozorenje, Vaga na dobitku, Jarac da izbjegne potpisivanja

OVAN

Ovnovima da uđu u partnerski odnos sa ženskom osobom sa kojom su nekada u prošlosti sarađivali. Moglo bi da bude izuzetno profitabilno. Partner pokušava da dopre do vas, ali vi ste „ledeni“. Provodite više vremena na čistom vazduhu.

BIK

Velike porodične brige vas sprečavaju da se u potpunosti posvetite poslu. Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan, ako ste u mogućnosti. Zamjerate partneru da vam ne pruža dovoljnu podršku, ali još niste spremni za ozbiljan razgovor. Puni ste bijesa i jedva ga kanališete. Iscrpljeni ste, prvenstveno psihički.

BLIZANCI

Posao trpi zbog vaše neozbiljnosti. Danas dobijate posljednje upozorenje, na vama je da vidite kako ćete dalje. Ako ste nezadovoljni pozicijom, poštenije je da napustite firmu i tražite nešto bolje. Ne vidite partnera realno, pazite da vam se ova zasljepljenost ne obije o glavu. Moguća prehlada.

RAK

Pomalo se „folirate“ pred kolegama i pravite da ne znate stvari koje su vam „u malom prstu“. Ne želite da drugima otkrivate svoje tajne. Pazite kako gradite odnose u kolektivu. U ljubavi je situacija idilična. Ovde nema potrebe za igricama, partner vas obožava. Zdravlje je dobro, ne dozvolite da vam opadne imunitet.

LAV

Nakon perioda stagnacije, sada ste puni elana da osvojite nove „teritorije“ na poslu. Oni koji su vas potcjenili, grdno su se prevarili jer ste sposobni za velika djela. Lavovi rođeni u trećoj dekadi bi mogli da naprave „čistku“ u vezi. Konačno se zauzimaju za sebe. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 22. februar 2023. kaže da će Djevice napraviti zaokret u karijeri. Moguće je da će preći na neku drugu poziciju koja je samo posredno vezna za posao kojim se sada bave. Srećno! U ljubavi ste strastveni, partner vas teško prati. Slobodne Djevice započinju tajnu vezu. Moguće su alergije.

VAGA

Klonite se tračeva na poslu, oni koji ogovaraju druge, rade to i vama iza leđa. Moguć je dobitak, naplatićete neke svoje usluge preko muške osobe sa kojom ste sarađivali. Partner vas obožava, ali vi niste spremni da podignete vezu na viši nivo. Mogući su problemi sa digestivnim traktom.

ŠKORPIJA

Situacija na poslu nepromjenjena, promjene koje ste očekivali nisu se desile. Strastveni ste, ali i ljubomorni, to bi moglo danas da vam napravi veliki problem sa partnerom. Pokušajte da zauzdate svoju nervozu, poslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Dobro se osjećate, čuvate se virusa i samo tako nastavite.

STRIJELAC

Neka sitna nezadovljstva izlaze na vidjelo, ali žalite se pogrešnoj osobi. Vaše kritike bi mogli da čuju oni koji to ne bi trebalo da znaju. Svjesni ste da treba da prelomite u vezi, da donesete važnu odluku, a danas će partner zahtjevati od vas da se izjasnite. Nemarni ste prema zdravlju, potrebno je da poradite na imunitetu.

JARAC

Ako vam danas ponude da potpišete neke papire, bilo bi bolje da izbjegnete. Moguće je da bi se potkrala neka greška koja bi vam u budućnosti nanjela štetu. Savršen dan za ljubav i uživanje sa partnerom. Ako ste slobodni, ne propustite poziv za izlazak i druženje. Sve je moguće! Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Projekat na kom radite se odvija po planu. Nemojte da dozvolite da vas sitne prepreke zaustave. Pomalo ste sebični, ne dopada vam se što partner uključuje druge u vaš život. Ovakvo ponašanje vam nije svojstveno, pa bi bilo korisno da se zapitate zašto se tako osjećate. Zdravlje bez većih promjena.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. februar će donijeti otrežnjenje Ribama. Visoko sebe cijenite, i to je generalno dobro, ali u nekim situacijama pretjerujete. Djelujete drugima arogantno, velika je vjerovatnoća da će vas kritikama spustiti na zemlju. Pustite partnera da vas razmazi. Ne morate sve sami. Bolovi u leđima.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR Blizanci dobijaju upozorenje, Vaga na dobitku, Jarac da izbjegne potpisivanja Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO