back to top

Dnevni horoskop za 15.06.2024. godine.

Ovan

Očekuje vas otkrivanje partnerovih mana, ali isto tako nećete tolerirati neke njegove propuste. Pripremite se za rasprave, posebno ako ne priznajete svoje greške i ne pristajete na kompromise. Komunikacija s bližnjima će biti otežana, posebno s djecom, prijateljima i rođacima. Opustite se uz omiljenu knjigu, film ili lagane fizičke aktivnosti.

Bik

horoskop za 15.06.2024. godine.
Provest ćete puno vremena radeći po kući, sređujući i organizirajući stvari, što će vam prijati. Nećete se previše opterećivati problemima već ćete uživati u sitnicama. Ako niste raspoloženi za susrete s ljudima, odgodite dogovore. Niko se neće uvrijediti, a vi ćete bar pronaći trenutke za sebe.

Blizanci

horoskop za 15.06.2024. godine.
Svojom spretnošću i snalažljivošću uspješno ćete se izvući iz neugodnih situacija. Na ljubavnom planu možda dolazi do iznenađenja, neočekivanih poteza od strane partnera ili zakašnjelog odgovora na vaše pozive. Bićete puni optimizma i želje za promjenama nabolje. Ako ste pušač, možda odlučite prestati pušiti, a obratit ćete više pažnje i na ishranu.

Rak

horoskop za 15.06.2024. godine.
Iako ćete rado izlaziti, nađite vremena za porodicu. Riješite nesuglasice s ukućanima. Možete osjećati napetost i razdražljivost. Fizička aktivnost će vam pomoći da postignete unutrašnji mir. U ljubavi budite odlučni. Preuzmite inicijativu, pozovite simpatiju na kafu i bolje se upoznajte.

Lav

horoskop za 15.06.2024. godine.
Očekuje vas susret s rodbinom, suzdržite se od kritika, makar bili u pravu. Pravo je vrijeme za promjene koje će osvježiti vaš ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan onako kako vi želite. Osigurajte dovoljno zabave i raznolikosti najmlađima, razmislite o upisu u kreativnu radionicu.

Djevica

horoskop za 15.06.2024. godine.
Prihodi i rashodi će biti tema razgovora s ukućanima. Razmišljat ćete o renoviranju stana, eventualnom kreditu ili kupovini namještaja. Ipak, zaključit ćete da je bolje pričekati povoljnije okolnosti. Što se tiče ljubavnog života, budite hrabri i samopouzdani. Nemojte dozvoliti da vas strah od budućnosti spriječi da ostvarite ljubavnu sreću.

Vaga

horoskop za 15.06.2024. godine.
Iskoristit ćete razne situacije i prilike kako biste zadovoljili svoju avanturističku stranu. Više ćete se kretati i uživati u neobičnim iskustvima. Vaše dobro raspoloženje prenosit će se na druge. Znat
Izvor: ( www.minimagazin.info / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO