back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN: Bikovi očekuju loše vijesti, Škorpije će ostvariti sve što žele…

Ovan
Danas je moguće da će vas prijatelj pokušati manipulisati i pritiskati da mu pomognete oko problema, ali je bolje da se ne miješate. Pokušajte da se izvučete “na finjaka”. Muči vas glavobolja.

Bik
Čućete neke loše vijesti o osobi koju volite, što će vas natjerati da se zamislite, što nije loše. Shvatićete da unosite previše emocija u vezu u kojoj se nalazite. Ipak, postoji šansa za “popravni”, iznenadite partnera i sve će vam biti oprošteno.

Blizanci

Rak

Lav
Obično ste veoma energični, ali trenutni položaj zvijezda čini da se osjećate iscrpljeno i malo usamljeno. Iskoristite poziv za izlazak s prijateljima, ne samo da će vam popraviti raspoloženje, već postoji mogućnost da upoznate nekog zanimljivog.

Djevica

Vaga

Škorpija
Danas ćete biti puni energije, šta god da radite, obavićete za upola manje vremena nego obično. Moguće je da ćete sresti osobu koja će vam dati nekoliko veoma korisnih savjeta vezano za finansije. Potrebno vam je više vitamina.

Strijelac

Jarac

Vodolija
Ako ste pozajmili novac od prijatelja ili banke, a niste ga vratili na vrijeme ili kasnite sa otplatom, danas bi vas mogla stići “kazna”. Sa prijateljima ćete lako riješiti stvari, ali banke ne praštaju – pripazite! Muči vas ljubomora u vezi, bez osnove.

Ribe
Skloni ste pesimizmu i uvijek imate osjećaj da je drugima bolje nego vama. Ako ne promijenite ovakav način razmšljanja, nikada nećete biti srećni. Počnite sa vježbama, fizička aktivnost će poboljšati vaše raspoloženje
BONUS VIDEO:

Objava DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN Bikove čeka loša vijest, Škorpije će ostvariti sve što žele… pojavila se prvo na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO