back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST Vodolije kriju tajnu, Vaga dobija vijest koja sve mijenja…

Ovan

Dnevni horoskop za 11. avgust godine vam predviđa ogroman uspjeh na poslovnom planu. Saradnja od koje niste očekivali visoke rezultate, iznenada se isplatila. Prenijećete sreću i na partnera, organizujte neku romantičnu večeru.

Bik

Upornost vas tjera da nastavite dalje, iako osjećate da ste iscrpljeni. Nemojte sve da radite „na svoju ruku“, prihvatite savjet i pomoć koji vam se nude od bliske osobe. Dobićete neočekivan poziv od osobe na koju mislite u posljednje vrijeme.

Blizanci

Današnji dan obilježiće sumnja u poslovnog partnera. Poslušajte svoju intuciju i odložite donošenje važnih odluka ili potpisivanje bilo kakvih ugovora. Danas možete upoznati jednu osobu suprotnog pola koja će vam privući pažnju.

Rak

Danas vam svi zavide na samopouzdanju koje je evidentno, a moguće je da će upravo ono biti zaslužno za otvaranje novih vrata. Konačno rješavate stare dugove, ali to ne znači da ne treba da uštedite malo. Napravite prvi korak ako vam se neka osoba dopada.

Lav

Ukoliko osjećate da ste između dvije vatre kada je posao u pitanju, danas je vrijeme da donesete konačnu odluku. Budite iskreni i opredijelite se za ono što stvarno želite. Spremite se za sukob sa partnerom, nedostaje mu pažnja.

Djevica

Dnevni horoskop za 11. avgust vam savjetuje da probate da ne obraćate pažnju na sitnice. Sve radite kako treba i ne bi trebalo da dozvolite da ste loše raspoloženi jer ste perfekcionista. Provedite dan sa porodicom, članovi jedva čekaju da im se posvetite!

Vaga

Dnevni horoskop vam predviđa lijepu i značajnu vijest! Ona može potpuno da promijeni vaše planove, a to će vam u ovom momentu jako prijati. Ne ustručavajte se da kažete partneru šta vam smeta, razgovor sve rješava.

Škorpija

Današnji dan provedite u odmoru, uživanju i druženju sa prijateljima. Zaslužili ste slobodno vrijeme, jer ste u proteklom periodu dali sve od sebe što se tiče obaveza i poslovnih zadataka. Imate puno udvarača, ali strpite se za pravu ljubav.

Strijelac

Malo ste se ulijenili i danas je idealan dan se ponovo pokrenete. Zapostavili ste važne osobe, zato danas zasucite rukave i prionite na posao! Partner vam sprema jedno iznenađenje, zna kako da vam popravi dan!

Jarac

Ne vjerujte svakome ko želi da posluje sa vama. Obratite pažnju na to ko vam je blizak samo radi koristi. Ukoliko mislite na nekoga iz prošlosti, javite se i recite to. Neće vas razočarati povratna reakcija.

Vodolija

Dnevni horoskop za 11. avgust kaže da zračite pozitivnom energijom i harizmom, gdje god se pojavite – u centru ste pažnje. Pazite, jer bi nekome to moglo da zasmeta, pa će pokušati da vam upropasti trenutak. Tajne u ljubavnom odnosu mogu ozbiljno da vas koštaju.

Ribe

Možda ste previše strogi prema sebi, jer se više vodite razumom nego srcem. Ponekad je intuicija bolji način za donošenje prave odluke. Poslušajte savjet starije ženske osobe, riješiće sve vaše nedoumice na ljubavnom polju.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST Vodolije kriju tajnu, Vaga dobija vijest koja sve mijenja… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO