back to top

Dnevni horoskop za 09.07.2024. godine.

Ovan

Događaji u ljubavi ili obaveze oko djece ispunit će vam dan. Bit ćete znatiželjni i aktivni, spremni pomoći drugima savjetima ili djelima. Slobodni će lakše započeti novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Parovi će uživati u događanjima s njihovom djecom, dok će drugi slobodno vrijeme posvetiti svojim hobijima.

Bik

horoskop za 09.07.2024. godine
Poslovna rutina će dobiti nove obrise. Neočekivani preokreti će vas natjerati da samostalno radite na projektima i započnete planirane aktivnosti. Prihvatite argumente članova porodice u razgovorima s njima. Ako postupite tako, izbjeći ćete svađe i pokazati najmlađima da cijenite njihovo mišljenje.

Blizanci

horoskop za 09.07.2024. godine
Samci, potražite veselo društvo. U krugu prijatelja lakše ćete sklapati nova prijateljstva ili započeti novu ljubavnu priču. Bit ćete neprestano okruženi ljudima, u pokretu i zainteresirani za njihove priče. Posjeta rodbine ili bližih članova porodice će vam ugodno ispuniti veče razgovorom.

Rak

horoskop za 09.07.2024. godine
Nemojte gubiti živce zbog sitnica i nevažnih stvari. Vaš trud i energija koji ulažete u poslove će se isplatiti, pa nema potrebe za nerviranjem. Iako ne možete kontrolirati brzinu ili redoslijed događaja, možete utjecati na donošenje odluka. Očekuju vas veći troškovi vezani uz kuću.

Lav

horoskop za 09.07.2024. godine
Bićete raspoloženi za romantiku i ljubavna događanja. Parovi će biti sretni i zaljubljeni, uživajući u bjegu od svakodnevice. Ručak ili zabava na kojoj sudjelujete mogli bi potrajati do kasno u noć. Osobi koju površno poznajete ćete se otvoriti i otkriti nešto što obično ne dijelite. I to će vas iznenaditi.

Djevica

horoskop za 09.07.2024. godine
Udaljite se od užurbanog tempa i manje zahtjevnih situacija, barem što se vanjskog svijeta tiče. Osjećat ćete se umorno i nevoljno za razgovor. Radije ćete se povući u svoj unutrašnji svijet, tražeći načine da zadovoljite svoju intelektualnu glad kroz čitanje knjiga različitih tema koje posuđujete od prijatelja.

Vaga

horoskop za 09.07.2024. godine
Vaš smisao za šalu i dobra komunikacija omogućit će vam da budete pobjednik u raspravama. Vaš poseban gest ili izraz ljubavi će razoružati partnera. Fokusiranje na poslovne ciljeve i zadatke, dobra organiziranost i izdržljivost omogućit će vam prevladavanje teškoća koje će se pojaviti.

Škorpija

horoskop za 09.07.2024. godine
Finansije će vam uzrokovati stres. Neki će biti zabrinuti za svoj posao ili posao svog partnera. Nemojte dopustiti da vas financijske teškoće izbace iz ravnoteže, posebno da budu uzrok svađe s partnerom. Situacije će biti napete, pa se potrudite da se smirite prije nego što kažete nešto zbog čega biste mogli završiti u sukobu.

Strijelac

horoskop za 09.07.2024. godine
Očekuju vas susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, a koji su na neki način utjecali na vaš život. Bit ćete vedri i željni privlačenja pozornosti izgledom i šarmom. Rado ćete isticati svoju privlačnost odabirom odjeće i osmijehom zavoditi sagovornike. Svoje misli i riječi povezivat ćete s uvjerenjima i djelovati uvjerljivo na druge.

Jarac

horoskop za 09.07.2024. godine
Vaša će volja biti jača nego obično. Nećete biti spremni popuštati svima i svemu. Mnogi će se iznenaditi vašim promjenama, posebno partner. Povoljni planetarni utjecaji potaknut će vas na preuzimanje rizičnih poslovnih poduhvata, u kojima ćete uspjeti. Ipak, novca vam neće nedostajati.

Vodolija

horoskop za 09.07.2024. godine
Možete biti skloni svojoj egocentričnosti i taštini. Ako primijetite da ste u fokusu okoline, ne uzimajte to previše k srcu. Izbjegavajte rasprave u kojima morate braniti ili opravdavati nekoga. Pokušajte razviti pozitivan stav prema životu i drugima, a veseli ljudi mogu vam pomoći u tome.

Ribe

horoskop za 09.07.2024. godine
Ako ste nedavno prekinuli vezu, partner će inzistirati na susretu. Nemojte dozvoliti da vaš ponos bude prepreka. Dobro komuniciranje i taktičnost pomoći će vam riješiti nesporazume. Suradnja i razmjena ideja donijet će vam poslovne uspjehe, posebno ako se bavite kreativnim poslom.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO