back to top

Beer Fest Ljubuški: Vrući događaj ljeta 2024. s Parnim Valjkom, Belfast Foodom i Vojkom V.

Beer Fest Ljubuški se vraća s nikad bogatijim programom! Ovogodišnji festival, organiziran od strane Turističke zajednice grada Ljubuškog u suradnji s udrugom LjubFest, donosi vam nastupe glazbenih ikona kao što su Parni Valjak, Belfast Food i Vojko V, koji će svojim nastupima 10. i 11. kolovoza oduševiti posjetitelje.

Osim vrhunskog glazbenog programa, festival nudi i bogatu ponudu raznih craft i komercijalnih piva, ali i street food hrane, koja će zadovoljiti sve gurmane. Posjetitelje ove godine očekuju mnoge novosti u odnosu na prethodne godine, što će ovaj festival učiniti nezaboravnim.

Treće izdanje Beer Festa dolazi u trenutku kada je Ljubuški doživio pravi procvat što se tiče kulture i raznih događaja. Ne propustite priliku za nezaboravni vikend ispunjen glazbom, odličnim pivom i fantastičnom hranom. Organizatori su i ove godine omogućili besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Vidimo se na Beer Festu Ljubuški 2024.!

Post Beer Fest Ljubuški: Spektakl ljeta 2024. s Parnim Valjkom, Belfast Foodom i Vojkom V je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO