back to top

30-dnevni pritvor za maloljetne osumnjičene za ubistvo Đorđa Mijatovića

Sudac za maloljetnike Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana maloljetnicima osumnjičenim za sudjelovanje u ubojstvu Đorđa Mijatovića, brata ministra u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića.

Pritvor je prvo određen 16-godišnjem maloljetniku koji se sumnjiči za teško ubojstvo Mijatovića, da bi kasnije pritvor bio određen i drugom maloljetniku (17).

„Pritvor im je određen kako ne bi utjecali na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti“, izjavila je glasnogovornica suda Milica Veličković.

Ministar Ivica Dačić je danas ranije izjavio da su osumnjičeni maloljetnici F.B. (16) i N.Z. (17).

Obojica su u nedjelju navečer u parku u naselju Braće Jerković napali Đorđa Mijatovića, nanijevši mu više udaraca u glavu, nakon čega je preminuo u Urgentnom centru.

Jedan maloljetnik je uhićen, dok se drugi sam predao policiji. Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić je potvrdio da je Đorđe Mijatović preminuo od ozljeda glave koje su mu nanijeli maloljetnici.

Objava Određen pritvor od 30 dana maloljetnicima osumnjičenima za ubojstvo Đorđa Mijatovića pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO