back to top

ŽZH: U sedam prometnih nezgoda jedna osoba smrtno stradala, a četiri su ozlijeđene

Tijekom proteklog vikenda na području ŽZH evidentirano je sedam prometnih nezgoda, od toga tri s manjom materijalnom štetom i četiri s većom materijalnom štetom, u kojima su četiri osobe zadobile tjelesne povrede i jedna osoba smrtno stradala. Dana 17.09.2023. godine, u 03.30 sati, na dijelu magistralne ceste M-6, u mjestu Radišići u Ljubuškom, dogodila se prometna nesreća s većom materijalnom štetom i smrtno stradalom osobom u kojoj je D.P., rođen 1982. godine, iz Gruda, s osobnim vozilom marke „VW Golf”, bh registarskih oznaka, izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika, kojom prilikom je smrtno stradao. O događaju je upoznat dežurni tužitelj ŽT ŽZH, a očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PU Ljubuški.

Također, evidentirana su i tri kaznena djela, od toga jedno KD iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi Kaznenog zakona F BiH i dva KD iz oblasti kaznenih djela protiv braka, obitelji i mladeži Kaznenog zakona F BiH. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći kod Ljubuškog

Post ŽZH: U sedam prometnih nezgoda jedna osoba smrtno stradala, a četiri su ozlijeđene je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO