ŽENE, ČUVAJTE SE MUŠKARACA ROĐENIH U OVA 4 ZNAKA U početku su mili i dragi, a onda pokažu „pravo lice“

Vodolija
Vodolije imaju nevjerovatno dobro razvijene socijalne vještine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako žele. Ipak, ono čemu zaista teže je sopstveni mir, a kad osjete kako je ta njihova potreba na bilo koji način “ugrožena”, upoznaćete njihovu manje lijepu stranu – postaće hladni kao špricer. Ovaj vodeni znak važi za najhladniji znak Zodijaka, sklon je promjenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, silno zabavan zbog čega djeluje privlačno uprkos svojoj ledenoj strani.

Strijelac
Strijelac može da bude obziran i ima sjajan smisao za humor. Na prvu loptu činiće se kao odlično društvo, uvijek spreman za pustolovinu. Ipak, vremenom će Strijelac otkriti manje simpatične crte svog karaktera, a to su nestrpljivost i nedostatak takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će što im je na umu bez obzira na tuđa osjećanja.

Škorpija
Zanimljivo, ali u znaku Škorpije većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete da budu pravi prijatelji. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov je način smiren, a prilično lako izražavaju svoja osjećanja, što sve zajedno djeluje prilično super. Ipak, nakon nekog vremena, kad se Škorpija malo opusti, shvatićete da njihova sposobnost izražavanja emocija znači da će često izražavati i negativna osjećanja i to nerijetko na prilično nasilan i grub način, zbog čega djeluju hladnije od prosječne osobe.

Djevica
Djevice imaju tendenciju da budu drage i lojalne, pa na prvu loptu djeluju kao osobe s kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, vremenom će na površinu isplivati njihova gora strana, a to je da su strašno kritične prema svima oko sebe i sklone su da uvijek izaberu ono što im se čini više praktično. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Djevice uvijek će posao staviti na prvo mjesto, zbog čega ćete misliti da su hladni.

BONUS VIDEO:

ŽENE, ČUVAJTE SE MUŠKARACA ROĐENIH U OVA 4 ZNAKA U početku su mili i dragi, a onda pokažu „pravo lice“ Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO