Završen 19.teniskiGRUDEfest

U maleno mjesto ,koje je u srcima svih naših dragih gostiju, igračica, igrača, pristiglo je više od 140 osoba iz šire regije  na 19.teniskiGRUDEfest koji je trajao četiri dana.

U četiri kategorije parova, odigrano su 103 meča, nastupio je 61 par u kategorijama, mix, dame apsolutna, i gospode (u dvije kategorije do 45 i preko 45 godina). U kategoriji pojedinačno preko 60 godina igralo je 12 igrača, a sveukupno 103 igrača/igračica , te kad se pridodaju igrači u pojedinačnoj kategoriji gospode, koji su prijavljeni na 19. Grude Open  i „LaGaNiNi“ njih 77 dobijemo ukupan broj od 180 osoba koje su igrale na ovogodišnjem 19.Open Grude Festu.

Naravno bilo je gostiju njih oko 40 koji nisu igrali. Ove godine smo po prvi put napravili turnir “KAO NEKAD“ a igralo se s drvenim reketima igralo je 12 igrača u 12 kombinacija parova, turnir se igrao u četvrtak navečer kad su nam pristizali prvi gosti, Slavonskog Broda, Zagreba, Vinkovaca i kumovi  ovog događaja iz Požege. U petak navečer zabavljao nas je tamburaški sastav Stari Fenjer iz Gruda, a subotnju večer uljepšala je Hrvatska pjevačka skupina „Broćanski bećari“ iz Čitluka. Sve pohvale kuharima, Draganu, Mići, Pekiju.

Igralo se u petak i subotu na osam terena  u Grudama, Širokom Brijegu, Posušju i Privalju . U svim kategorijama parova igralo se u grupama, tako da su svi odigrali najmanje 2 meča.  Finalni mečevi su se igrali u nedjelju u Grudama, 60+ naknadno će se odigrati.

Ovim putem se zahvaljujemo tajniku Hrvatske Unije Tenisača Dupor Srećku na odlično vođenom turniru  i rasporedu igranja. Fest je ostao isti kao što je počeo prije devetnaest godina, a posebno hvala damama njih 19,  koje su izvlačile svoje partnere i koje su igrale Mix parove.

Pobjednici po kategorijama:

MIX parovi:      1.mjesto:  Goja Antonija(ZD)/Galić Paul(SOL-VK-HERC.)

2.mjesto:   Hardi Suzana(ĐK)/Kujundžić Tomislav(IM)

                 Dame:         1.mjesto:     Beusan Željana (DU)/Deranja Marijana (DU)

2.mjesto:     Škarica Sonja(ZD)/Goja  Antinija(ZD)                                                                    

Gospoda -45:   1. Mjesto:      Štroliga Darko(ST)/Ković Ivan(ST)

                           2.mjesto:       Perić Mislav(ST)/ Plazonja  Luka(ST)


Gospoda 45+:
   1.mjesto  Šitum Mate(Cista)/Udovičić Goran(SOL)

2.mjesto    Dupor Srećko(ZG)/Savić Ivan(ZG)

Finale: Gospoda 60+ singl: )Dupor Srećko(ZG)/Bandić Ivan(GR) odigrat će se naknadno

Rezultate možete pogledati: https://www.hut.hr/rezultatipopis.php?var=582

U nedjelju 1. listopada dva gosta turnira su imali rođendan, 74. Mihaljević Nikici iz Vinkovaca i 39. rođendan  Darki Štroligi iz Splita. Uz otvaranje pjenušca i zdravicu, uručili smo im prigodne darove, a naš veliki prijatelj ovog događaja Štroliga je osvojio i turnir parova u kategoriji – 45,tako da je imao povod za dobru veselicu.

Hvala na dolasku: Vinkovcima, Zagrebu, Splitu, Dubrovkinjama, Đakovu, Kiseljaku, Solinu,  Slavonskom Brodu,Kaštelima, Herceg Novom, Zadru, Bileći, Tuzli, Rijeci a posebno našim Česima Radeku i Janu koji su pristigli i ove godine iz najudaljenijeg mjesta, preko tisuću kilometara proputovali  kako bi bili s nama. Naravno veliko hvala i domaćim igračicama i igračima iz Hercegovine i Dalmatinske Zagore.  U subotu 29. rujna uručili smo poklon ispred teniskih klubova „Đakovo“ i „Grude“obitelji Ćorluka. Poseban i ručno rađen rad, “ Slavonija Moja Hercegovina“  u Martininoj izradi ,uručen je obitelji Ćorluka, Davidu (Grude) i njegovoj Nadi (Ivankovo) koji su proslavili  ZLATNI PIR-50 godina braka. Sretno im i blagoslovljeno.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli i sponzorirali održavanje ovog događaja, da nam se dragi i ugodni gosti osjećaju kao kod kuće.


završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest završen 19.teniskigrudefest

T.K.GRUDE/ Rafael Mikulić-Rafo

Post Završen 19.teniskiGRUDEfest je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO