Za povijesni uspjeh BiH zaslužan i frizer iz Posušja

Reprezentacija frizera BiH ostvarila je povijesni uspjeh osvojivši u ukupnom plasmanu bh. natjecatelja visoko četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Parizu.

Seniorski tim koji su činili Posušanin Željko LončarRedžep Čaušević i Mirfat Hašić natjecao se u kategoriji muških frizura osvojivši sa svojim kreacijama u disciplini Skin Fade Cut u ukupnom poretku četvrto mjesto, dok je samostalni rad Redžepa Čauševića osvojio peto mjesto na ovom najprestižnijem natjecanju na svijetu koje organizira krovna svjetska organizacija frizera OMC Hairworld.

Također, povijesni uspjeh u juniorskoj kategoriji ostvario je Haris Alagić osvojivši četvrto mjesto s kreacijom ženske frizure u disciplini Prestige Bridal.

Tim natjecatelja koji je predstavljao BiH na ovoj najvećoj svjetskoj smotri frizera brojao je sedam članova koji su plasman na Svjetsko prvenstvo ostvarili rezultatima postignutim na ovogodišnjem Državnom prvenstvu frizera i kozmetičara održanom u Cazinu.

Reprezentativci BiH, seniorski i juniorski tim, natjecali su se u više različitih kategorija i disciplina. Amna Bašić i Snježana Bodulović iz seniorske ekipe u kategoriji ženskih frizura radile su i predstavile svoje kreacije u disciplinama Fashion Gala Style i Fashion Bridal Style.

U kategoriji muških frizura kao seniori natjecali su se Mirfet HašićRedžep Čaušević i Željko Lončar i to u disciplinama Classic Fade Cut i Skin Fade Cut, dok su juniorski tim reprezentacije činili Haris Alagić u kategoriji ženskih frizura Fashion Bridal i Ivan Miloš u muškoj kategoriji i disciplini Fashion Cut.

Stručni tim reprezentacije činili su treneri Adisa Ahmetović i Sead Babić, Sanin Fazlić kao predsjednik Saveza frizera u BiH i Stipe Filipović kao delegat na OMC World Cupu ispred Saveza.

  TKO SU ŽRTVE TRGOVINE LJUDIMA: Okrugli stol u Posušju

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina na dosadašnjim Svjetskim prvenstvima kontinuirano je ostvarivala vrlo zapažene rezultate što dokazuju i ovogodišnja priznanja rukovodstvu Saveza i zaslužnim članovima. Pored brojnih medalja tijekom prethodnih godina, najveći i povijesni rezultat postigla je Amna Bašić iz Sarajeva postavši svjetska juniorska prvakinja 2018. godine.

OMC Hairworld, organizator i pokrovitelj ovogodišnjeg 75. po redu Svjetskog prvenstva frizera koje se tradicionalno održava u Parizu kao centru svjetske mode i frizerstva, najveća je organizacija profesionalnih frizera na svijetu s više od 50 zemalja članica i preko milijun pojedinačnih članova širom svijeta. Kao krovna svjetska frizerska organizacija postoji još od 1946. godine.

Objava Za povijesni uspjeh BiH zaslužan i frizer iz Posušja pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo