back to top

VIDEO | Reportaža o HNK Neum: Ponosni smo na zalaganje naše djece i mladih

Hrvatski nogometni klub Neum se nakon prvog djela sezone 2. Omladinske lige FBIH – (skupina Jug) nalazi na 5. mjestu s 20 osvojenih bodova u 13 utakmica.

Seniorski sastav još je na odmoru, a ekipa RTV HB je posjetila mlađe uzraste HNK Neum koji su aktivni u Školi nogometa Neum kroz pet uzrasta.

“Što se tiče naše Škole nogometa možemo slobodno reći da je ona ponos našeg mjesta, naše općine Neum i našeg kluba. Zadovoljni smo radom djece i s njihovim zalaganjem na treninzima, od najmlađih kategorija prema starijima. Posebno smo zadovoljni s tim što imamo sve kategorije, od ovih najmlađih, to su djeca od 6 do 8 godina, do juniora koji se natječu na federalnoj razini s velikim klubovima.

Tako da jedno malo mjesto s jednom osnovnom školom, s jednom srednjom školom, od ukupno nekih 3 ipo tisuće stanovnika ima sve kategorije u jednom nogometnom klubu, a znamo kako ljudi odlaze i kako je mladih sve manje, to nas čini posebno zadovoljnima i ponosnima.”, istaknuo je u uvodnim riječima trener Ivan Matić.

Što o HNK Neum kaže trener Ivan Matić, a što najmlađi članovi Škole nogometa Neum, pogledajte u nastavku (25:14 min):

U četvrtak, 12. siječnja, tri uzrasta putuju na tradicionalni Šampion junior cup u Sarajevo gdje će boraviti od 12. do 15. siječnja, te će još jednom svojim trudom, zalaganjem, igrom i dobrim vladanjem predstavljati svoj Neum.

FOTO | Neumljanke u nogometu – tko kaže da je nogomet samo za dečke?

FOTO: HNK Neum – klub velikog potencijala i ambicija, u pripremama za nastavak sezone

Objava VIDEO | Reportaža o HNK Neum: Ponosni smo na zalaganje naše djece i mladih pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO