back to top

VIDEO Majka doživjela srčani kada je doznala da sin (17) ima ozljede mozga. Djevojčica (13) teško ozlijeđena

U Atenu je stiglo oko 200 navijača, vjerojatno uglavnom osobnim automobilima. Zašto ih policija nije zaustavila premda je poznato koliko je utakmica rizična, nije poznato. Grčki mediji navode i kako su snage specijalne policije suzbijale incidente s pomoću suzavca i dimnih granata

U atenskoj četvrti Nea Filadelfija, gdje se nalazi stadion Aja Sofija, poznat i pod imenom OPAP Arena, sve je bilo prepravljeno prizorima nasilja i neobuzdanog divljaštva. Prema pisanju grčkih medija, oko stotinu navijača Dinama sukobilo se s navijačima AEK-a, pri tome je smrtno stradao 22-godišnji navijač grčkog prvaka.

Navode i kako je ozlijeđeno još osam osoba (tri Grka i pet Hrvata), a među njima je i jedan maloljetnik koji je zadobio teške ozljede glave i mozga nakon udarca kamenom. Navode i kako je uhićeno 96 osoba, među njima 87 Hrvata, koji su na ispitivanju u policijskoj postaji, piše Protothema.

Uefa je zabranila dolazak gostujućih navijača na utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka koja se održava večeras u 20:45. Grci već preispituju hoće li uopće biti održana, a pitanje je i kolike će biti kazne za ovakvo ponašanje navijačkih skupina. U Atenu je stiglo oko 200 navijača, vjerojatno uglavnom osobnim automobilima.

Objava VIDEO Majka doživjela srčani kada je doznala da sin (17) ima ozljede mozga. Djevojčica (13) teško ozlijeđena pojavila se prvi puta na Posušje.info.www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO