Učenici četvrtih razreda Gimnazije Ljubuški, zajedno sa svojim vjeroučiteljem fra Franjom Markićem, snimili video čestitku!

Čestitka: Božićni duh pokucao je na naša vrata i zove nas da osjetimo njegove čari. Arome vanilije i cimeta odjekuju hodnicima naše škole i bude u nama osjećaj toplote koja polagano stiže. Zajedno s profesorima čekamo kraj polugodišta bez brige i stresa uz odlične ocjene kao i do sada. Kroz školske prozore dopire zimska idila. koja nas podsjeća da je Božić na pragu. Isus se rodi! Neka božićna zvijezda zasja u tvom srcu, a Betlehemsko svjetlo nek’ ti donese mir. Osmijeh malog Isusa neka te prati kroz cijeli život. Isus te u maloj štalici zove da se skrušeno pokloniš i u skromnosti svoga doma dočekaš njegovo rođenje. Sretan i blagoslovljen Božić svima, iskreno žele učenici 4. razreda Gimnazije Ljubuški! Zahvala: svima koji su sudjelovali, te vjeroučitelju fra Franji Markiću na pripremi i organizaciji. Poštovani, u prilog Vam šaljem video čestitku, koju sam načinio sa učenicima četvrtih razreda srednje škole Gimnazije u Ljubuškom. Molim Vas ako ovaj video možete objavit. Srdačan pozdrav!

Tekst napisale: Ivana Kraljević i Matija Vukšić.

Objava Učenici četvrtih razreda Gimnazije Ljubuški, zajedno sa svojim vjeroučiteljem fra Franjom Markićem, snimili video čestitku! pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Održan tečaj priprave za brak u Livanjskom dekanatu

U subotu 4. veljače 2023. upriličen je cjelodnevni tečaj...

Hotel ”President” ugostit će najveći sportsko-zabavni spektakl regije!

Hotel ”President” u Čapljini bit će i ove godine...

Raspodjela sredstava iz EU: Evo tko će dobiti po 600 KM

Tijekom prva dva mjeseca ove godine trebali bi biti...

Široki na 14-0 skoru

Košarkaši Širokog su na Pecari još jednom potvrdili svoju...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo