U tijeku su prijave za rujanski razredbeni postupak Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Počele su prijave za rujanski razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i trajat će do 9. rujna 2022. godine.

Budućim studentima nudi se 10 jednopredmetnih i 11 dvopredmetnih studija od kojih se neki studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Uzimajući u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati više od 60 različitih studijskih skupina.

Razredbeni postupak za upis u akademsku 2022. / 2023. godinu na Filozofskom fakultetu bit će proveden na sljedeći način:
– na Studiju logopedije radi se eliminacijski intervju za utvrđivanje predispozicije za studij, a kandidati kod kojih ne postoji jezična, glasovna i govorna kontraindikacija mogu pristupiti prijamnom ispitu koji se sastoji od testa iz hrvatskog jezika, psihologije i biologije;
– na drugim studijima provjera znanja vršit će se samo ako ima zainteresiranih kandidata za upis u statusu redovitih studenata za koje sredstva osigurava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa;
– za kandidate koji se žele upisati u statusu redovito uz plaćanje i statusu izvanredno upis će se vršiti na temelju općeg uspjeha iz srednje škole i prosjeka ocjena iz relevantnih predmeta.

Prijave se mogu dostaviti osobno na Fakultet (studentska referada, u vremenu između 10 i 12 sati) i preko online platforme https://upisi.ff.sum.ba uz naknadno dostavljanje izvorne dokumentacije (pri upisu na fakultet).

  Preminuo novinar Mislav Bago

Više informacija o prijavama, potrebnoj dokumentaciji, razredbenom postupku i razredbenim ispitima može se pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/sites/default/files/slike-staticke-stranice/Obavijest%20o%20razredbenom%2C%20rujan%202022..docx.pdf.

Na Filozofskome se fakultetu na godišnjoj razini održava više od 100-tinjak edukativnih, kulturnih i raznih događanja u organizaciji Fakulteta, ali i studentskih udruga čime se potiču studentske izvannastavne aktivnosti koje jačaju njihovu kreativnost i doprinos budućoj stručnoj zajednici za koju se osposobljavaju, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Filozofskoga fakulteta.

Objava U tijeku su prijave za rujanski razredbeni postupak Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Općinsko vijeće Čitluk usvojilo nacrt plana proračuna Općine Čitluk za 2023. godinu

Pod predsjedanjem predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Predraga Smoljana, danas...

dm donira 49.331 KM narodnim kuhinjama širom BiH

Najveću globalnu shopping groznicu zvanu Black Friday, dmBiH je...

ČOLINA: U ovoj situaciji svi moraju puno više pružiti

Još jednu pobjedu su u rukometnom prvenstvu Bosne i...

FOTO | U vojarni ”Božan Šimović” svečano obilježen Dan oružanih snaga BiH

U vojarni ”Božan Šimović” u Čapljini svečano je obilježena...

RK Neum odnio pobjedu u utakmici s RK Stolac

U subotu, 26. studenoga, odigrana je utakmica mini-rukometa RK...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo