U Neumu osnovano Hrvatsko planinarsko društvo “Anura”

Hrvatsko planinarsko društvo “Anura” 2023 utemeljeno je 14. rujna 2023. godine u Neumu. Osnivači društva su mladi planinari, koji se par godina intenzivnije bave ovim sportom, željni promjene i nečega novog u svojoj okolini.

– Prve planinarske korake i edukacije omogućio nam je jedan od brojnih društava u BiH (Hpd Prenj), također to stečeno znanje želimo prenijeti i na naše članove društva. Ciljevi društva su da potičemo, razvijamo i unaprijeđujemo sportsko-planinarske rekreacije na našem području, također promoviranje i očuvanje prirodnih ljepota BiH i okolice, rekli su iz planinarskog društva.

Djelatnosti društva su: organiziranje planinarskih izleta, pohoda, susreta, sletova, ekspedicija, logorovanja, planinarskih natjecanja i drugih planinarskih društvenih akcija. Uz to, planiraju obilježavati, čuvati, održavati i graditi planinarske puteve te obilaznice i mnoštvo drugih stvari.

Za više informacija vezanih uz planinarenje ili planinarsko društvo možete postaviti na njihovoj Instagram stranici Hpd Anura 2023 Neum ili broj mobitela 063/723-165.

Objava U Neumu osnovano Hrvatsko planinarsko društvo “Anura” pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.onlineeKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO