U Grudama će se održati prvi festival klasične glazbe „Glazba na kamenu”

Udruga glazbenih umjetnika TAKT organizira prvi festival klasične glazbe „Glazba na kamenu”, koji će se održati od 22. do 24. rujna 2023. godine u monumentalnoj crkvi svete Katarine u Grudama, s početkom u 20:00 sati.

Očekuju vas tri raznovrsna koncertna broja, obogaćena raznolikim glazbenim iskustvima, a tijekom festivalskih večeri bit će postavljena i izložba skulptura renomiranog akademskog kipara, profesora Stjepana Skoke.

S ponosom ističemo da više od dvadeset iznimno talentiranih glazbenih umjetnika već mjesecima radi na pripremi ovog festivalskog programa. Pridružit će im se i posebni gosti čija su glazbena putovanja oblikovala umjetničku scenu diljem Europe, od Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Njemačke, Španjolske pa sve do Sjedinjenih Američkih Država.

Vjerujemo kako će upravo ovogodišnji izvođači i pažljivo kreiran festivalski program obojiti vaše jesenske večeri spektrom najraznovrsnijih emocija i boja. Sve vas s nestrpljenjem očekujemo na našem prvom izdanju „Glazbe na kamenu”, poručili su organizatori.

Post U Grudama će se održati prvi festival klasične glazbe „Glazba na kamenu” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO