back to top

Toni Kukoč na golf terenu u Posušju

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč posjetio je golf klub u Posušju!

Odigrao je partiju na golf terenu Topala -1, odnosno 63 udarca, što je natprosječno dobar rezultat, pogotovo za nekoga tko igra prvi put, jer ne poznaje teren!

Toni živi u Americi, gdje veliki dio vremena igra golf, a godišnje nekoliko puta dođe u Split, gdje ima prijatelje golfere.

Naravno, s nekima od njih došao je u Posušje, a to su Murat Hot i Tomislav Šiško.

“U svojoj karijeri, Toni je osvojio europske naslove u klupskoj i u reprezentativnoj košarci, naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom, dvije olimpijske medalje te naslove prvaka NBA lige. Iako poznat po tome da je u momčadi mogao igrati na bilo kojoj poziciji (uz visinu 211 cm), ipak je uglavnom igrao kao krilo. Godine 2017. primljen je u KUĆUN SLAVNIH FIBA-e, a prilikom svečanosti zabio je tricu sa sredine igrališta. Godine 2021. primljen je u Kuću slavnih košarke, a nagradu mu je uručio njegov bivši suigrač Michael Jordan koji ga je i uveo.”

Na upit: “Kakav je posuški teren?”, Toni se našalio i uz smiješak rekao: “Teren mi se svidio, jedino su greenovi malo spori u odnosu na američke.”

U Chichagu, gdje Toni boravi, inače ima 170 golf terena, ali za ovaj posuški kazao je: “Topala, Posušje i gostoprimstvo ljudi ostat će mi u jako dobrom sjećanju, prijateljima u Americi ću svakako ispričati o ovom terenu, i vratit se ponovno odigrati.”

Hvala Toni, radujemo se ponovnoj igri i druženju! Do skore igre, navode na Facebook stranici Golf kluba Posušje.

Post Toni Kukoč na golf terenu u Posušju je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO