Sutra u Konjicu “12. Festival dječijeg karatea Konjic 2022”

Karate klub “Igman” Konjic organizuje “12. Festival dječijeg karatea Konjic 2022”. Festival će se održati sutra u fiskulturnoj sali “Prve Osnovne škole “ Konjic.

Ove godine organizacija dječijeg karatea, će biti u skomnijem izdanju, gdje će učesnici biti samo iz Mostara i Sarajeva. Na Festivalu će učestvovati svi članovi KK “Igman” Konjic, a podršku im mogu dati njihovi roditelji i svi ljubitelji karatea. “Mi ukratko ovom  manifestacijom želimo da prezentujemo karate vještinu, ono što ovaj sport daje našim članovima, karatistima, sportistima i to je prilika da našoj djeci pobliže preneztujemo šta je to karate sport. Na Festival će doći naši prijatelji, reprezentativci iz Sarajeva i Mostar i tom prilikom ćemo održti i seminare. Očekujemo da će doći veliki broj djece zato ga i nazvali Festival dječijeg karatea” kazao je za Radio Konjic predsjednik KK “Igman” Konjic Aladin Bilanović.

Aladin Bilanović

Festival će početi u 11 sati sa uvodnim dijelovima nakon čega će se biti upriličeno zajedničko druženje odnosno seminar za sve učesnike Festivala.

Izjava Aladina Bilanovića

Prema riječima predsjednika KK “Igman” Konjic, zadovoljni su dosadašnjim održavanjem Festivala dječijeg karatea i nadaju se da će tako biti i ove godine.

Nakon završetka takmičarskog dijela, najboljima će biti dodjeljene nagrade u vidu medalja, pohvala i zahvalnica. “To je prilika gdje ćemo se osim sportistima, na neki način zahvaliti i svima onima koji su nas u toku godine podržavali i davali svoj značajni doprinos pa je karate kub u ovoj godini imao jako mnogo medalja, kako na domaćem tako i na međunarodnom nivou” dodao je Bilanović.

  Sutra identifikacija jedne žrtve u Banjoj Luci, reekshumirane u Livnu

radiokonjic.ba

02.12.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

radiokonjic.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

FOTO: U organizaciji TK Grude održan Grand Slam Hercegovine

U organizaciji Teniskog kluba GRUDE, završeno je do sada...

Pogledajte koje demografske mjere je predložio HNS BiH

U demografskoj strategiji Hrvata u BiH, koja je u...

Preminuo Miroslav Ćiro Blažević

U Zagrebu je u 88. godini života nakon duge...

NE PODNOSE SAMOĆU Četiri horoskopska znaka koja bi dala sve da budu u centru pažnje

Blizanci Ljudi poznaju muškarce i žene Blizanace kao kraljice i...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo