STIŽE NAM ČAROBNI DATUM 8.8. Otvaraju se „Lavlja vrata“, a evo šta nam to donosi

Sirius se smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi vidjeli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planete.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svijet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše.

Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvijezdom Sirus, jer su vjerovali da su to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Vjerovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

Dok je naše Sunce odgovorno za zračenje života našim fizičkim tijelima, Sirius je odgovoran za zračenje života našim duhovnim tijelima. Zbog toga otvaranje portala može doneti buđenja i podići našu svijest na nove visine.

Numerološki niz 8-8 ukazuje kako je potrebno pripremiti se za pozitivne događaje. Simbolizuje ravnotežu i unutrašnju stabilnost.

U numerologiji predstavlja beskonačnost i aktivaciju DNK, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i pretočimo je u samu srž našeg bića. Takođe možemo otključati i unaprediti pamćenje naših stanica omogućujući nam da u svoje biće unesemo više isceljenja, mira i ljubavi.

BONUS VIDEO:

STIŽE NAM ČAROBNI DATUM 8.8. Otvaraju se „Lavlja vrata“, a evo šta nam to donosi Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo