Srednja ekonomska škola u Livnu ide još jedan korak naprijed

Jučer je u Srednjoj ekonomskoj školi Livno bila iznimno svečana atmosfera.
I ovaj put naša škola može ponosno izreći svoj slogan: “Uvijek korak ispred”.
.
Svaki profesor dobio je na raspolaganje laptop za lakši pristup e-dnevniku, e-matici i svakodnevnoj nastavi i radu s učenicima.
.
Dodatno su opremljeni kabinet informatike i kabinet vježbovnih tvrtki. U dvorani su ugrađena moderna LED svjetla koja će na radost mnogih klubova, koji bez ikakve naknade koriste usluge dvorane, postati još učinkovitija, a s novom opremom će i računi za električnu energiju postati manji.
.
Svega ovoga ne bi bilo da nije svesrdne potpore Ministarstva prosvjete na čelu s ministricom Gordanom Nakić.
.
Kratkim govorom ministrica Nakić naglasila je kako Srednja ekonomska škola i njeni djelatnici, na čelu s ravnateljem Miroslavom Ćurićem, s pravom i punom zaslugom dobivaju ovu opremu jer su svojim entuzijazmom, voljom za usvajanje novih tehnologija i njihovom implementacijom postali predvodnici u našoj županiji pa i u Bosni i Hercegovini.
.
Ravnatelj škole Miroslav Ćurić zahvalio je u ime djelatnika ministrici Gordani Nakić i rekao kako je to priznanje, ali i obveza koju ispunjavamo, uvijek gledajući dobrobit onih zbog kojih smo tu, naših učenika.
.
Srednja ekonomska škola Livno prva je škola u kojoj se nastava izvodi na hrvatskom jeziku u kojoj su fizički dnevnik u potpunosti zamijenili e-dnevnikom, a maticu e-maticom, te na kraju u ovoj godini s drugim školama uspješno proveli i digitalne e-upise.
.relax-portal.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Dnevni horoskop za 10. decembar 2022. godine

OVAN Posao Otvoreni ste za svaki razgovor koji nudi rješenje. Strasti...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo