Sportska dvorana u Strupniću premala za sve simpatizere HDZ 1990

 

Kao jedina politička stranka u Livnu i Hercegbosanskoj županiji koja bez straha smije izaći pred građane, HDZ 1990 je organizirala veliko predizborno druženje u Strupniću. Sportska dvorana osnovne škole Strupnić koja je tijekom 2022. godine upravo zalaganjem dužnosnika HDZ 1990 obnovljena bila je premala za sve članove i simpatizere koji su se okupili kako bi iskazali potporu našim kandidatima.
HDZ 1990 je ovim druženjem nastavio obilazak temeljnih ogranaka, a ujedno smo političkim konkurentima pokazali kako se druženja organiziraju: uputi se javni poziv zainteresiranim građanima koji su svjesni da dolaze na druženje političke stranke, a ne na način da se organizira privatno druženje jednog mještanina koje se pretvori u politički skup jedne stranke, a da građani toga nisu niti svjesni, a to se u Livnu upravo danas dogodilo.

Današnje druženje kandidata i simpatizera HDZ 1990 u temeljnom ogranku Strupnić – Ljubunčić prošlo je u ugodnom i optimističnom tonu, a kao i obično građani su imali prigodu našim kandidatima iznijeti probleme s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Građani su se ovim putem upoznali s našim kandidatima i programom HDZ 1990.

Predizborne aktivnosti HDZ 1990 nastavljaju se i idući tjedan, a naš koncept kampanje otvorene prema građanima je takav da nismo, kao neke druge političke stranke koristili mise i druge prigode za vlastitu promociju.

Sponzorirani članak

livnovine.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

DOBRO vam oblačno i kišovito nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo...

Pogledajte tko je iz Neuma dobio potporu za proizvodnju u plasteniku

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-K donio je Odluku...

Sutra počinje božićni sajam Udruge Susret

Božićni sajam Udruge Susret „U susret Božiću s djecom...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo