back to top

Skoro četiri mjeseca od pogibije supružnika Krstić i njihovog sina u stravičnoj nesreći: Nazire se odluka Tužiteljstva

Tri i po mjeseca, koliko je prošlo od tragične smrti supružnika Borisa (35) i Marijane (34) Krstić i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta, koji su poginuli u prometnoj nesreći u mjestu Buna – Zaton kod Mostara, u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije privode kraju opsežnu istragu u vezi ovog slučaja koji je potresao cijeli regiju, piše Avaz.

– Tužiteljstvo HNŽ je provelo sve planirane istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja u navedenom slučaju. Prikupljeni su svi subjektivni i objektivni dokazi i to: izjave sudionika, nalazi vještačenja (obdukcija, strojarsko vještačenje motornih vozila, prometno-tehničko vještačenje, medicinsko vještačenje, analiza alkohola u krvi), te je zaprimljen policijski izvještaj sa privicima uz isto.

U tijeku je analiza svih prikupljenih dokaza i ostale dokumentacije, dostavljene uz policijski izvještaj, nakon čega će Tužiteljstvo donijeti tužiteljsku odluku u ovom predmetu – odgovorili na upit portala “Avaza” iz Tužiteljstva HNŽ.

Krstići su stradali nadomak kućnog praga, dok su se automobilom Renault Scenic vraćali sa jednodnevnog izleta. S njima u automobilu je bila i njihova kćerka i sestra, trogodišnja Gabrijela koja je s teškim i po život opasnim povredama, preživjela.

U toj nesreći, u kojoj su sudjelovala četiri automobila, poginuo je i Mate Primorac (46) koji je vozio BMW X5.

Mile Doko (31) koji je bio za upravljačem Mercedesa, kao i L.Š. (22) koji je vozio BMW. su prošli neozlijeđeni, dok je troje putnika iz njegovog vozila zadobilo teške povrede.

Podsjetimo, prema neslužbenoj verziji, koja se danima nakon nesreće iznosila u javnosti, Primorac i Doko su se vraćali s krštenja iz jednog mostarskog restorana kućama u Čitluk i u Međugorje.

U jednom trenutku, Primorac, koji je, navodno, bio pod utjecajem alkohola je krenuo nepropisno pretjecati na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat. U kobnom trenutku udario je u Mercedes, potom u BMW, a na koncu svom silinom se zabio u Renault Scenic u kojem su bili Krstići i koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Također, iznosilo se da su se Primorac i Doko, koji je, prema pisanju pojedinih medija, također, bio pod utjecajem akohola, na izvjestan način, utrkivali i da su u jednom trenutku paralelno jurili cestom. Vidjet ćemo kako će cijelu priču definirati Tužiteljstvo.

Post Skoro četiri mjeseca od pogibije supružnika Krstić i njihovog sina u stravičnoj nesreći: Nazire se odluka Tužiteljstva je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO