back to top

ŠK Brotnjo pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene ŠS Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu “Zenit” u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 3. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

U Prvoj ligi za žene sudjelovalo je 5 klubova: ŠK „BROTNJO“ Čitluk, ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ Široki Brijeg, ŠK „RAMA“ Prozor-Rama, ŠK „JAJCE“ Jajce i ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 2 žene (uz 2 rezerve).

Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna. Pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka, a za istu su nastupili: Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić.

Direktor natjecanja Miro Marjanović pobjednicama je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručena su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici:

Konačan poredak
Mjesto Ekipa Gam. + = MB Bod.
1 ŠK “BROTNJO” Čitluk 4 3 1 0 7
2 ŠK “ČAPLJINA” Čapljina 4 2 1 1 5 5
3 ŠK “RAMA” Prozor-Rama 4 1 2 1 4
4 ŠK “ŠIROKI BRIJEG” Široki Brijeg 4 1 2 1 4 4
5 ŠK “JAJCE” Jajce 4 0 0 4 0 0

ŠK Brotnjo

The post ŠK Brotnjo pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene ŠS Herceg-Bosne appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO