Sanja Bianculli: Budite odgovorni i dobro razmislite pri nabavljanju psa, veselimo se druženju u Mostaru

Fondacija Dogs Trust organizira veliko druženje u Mostaru, u subotu 10.6. s početkom u 11 sati na pješačkom dijelu između Gimnazije i Španjolskog trga.

“Vlasnici pasa i njihovi ljubimci koji se dobro slažu s drugim psima i ljudima, obitelji s djecom, ljubitelji životinja i svi naši prijatelji su dobrodošli!”, poručili su iz Fondacije Dogs Trust BiH.

Sanja Bianculli, PR Fondacije Dogs Trust u BiH gostovala je u Vijestima plus Običnog radija.

Pripremamo prezentaciju/edukaciju o govoru tijela psa. Pas je biće koje je plemenito i uvijek nastoji biti kooperativno s ljudima.  Međutim desi se ponekad da ne shvatimo dobro njihov jezik. To može nekada rezultirati velikim rizicima sigurnosti. Kako se to ne bi desilo i kako bismo naše ljubimce bolje razumjeli napravit ćemo prezentaciju gdje ćemo naučiti o suptilnih znakovima koje nam psi daju. Za djecu će biti otvorena edukativno-zabavna radionica. Ako bude malo oblačno bit ćemo natkriveni.“, istaknula je Sanja Bianculli.

Imate priliku sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Trebate poslati lijepu fotografiju svog ljubimca ili zajedničku sliku s njim, a djeca crtež psa, sa svojim imenom i prezimenom na [email protected], predmet maila: NAGRADNO IZVLAČENJE, a ekipa iz Fondacije Dogs Trust će fotografije za vas uokviriti te ćete ih moći ponijeti kući i s njima postaviti izložbu na samom događaju. 

Svi koji pošalju fotografiju će biti uključeni u nagradno izvlačenje, i moći će preuzeti nagradu na druženju. Nagrade nije moguće poslati naknadno niti ih može preuzeti neko drugi za dobitnika.

Glavne nagrade su:

  • 3 kvalitetna Dogs Trust kreveta za pse
  • 3 kvalitetne Dogs Trust podloge za auto kako biste svog ljubimca mogli voziti u autu

Slike za nagradnu igru možete slati i OVDJE.

Na pitanje o odnosu građana i pasa u Mostaru, Sanja Bianculli je odgovorila: “Još uvijek postoji mnogo posla. Da se točno zna ako je pas napušten, tko skrbi o njemu i na koji način, da je to humano, da pas ne trpi, da je njegova dobrobit zaštićena. Ključ za to je odgovornost vlasnika. Tko god želi nabaviti psa mi uvijek savjetujemo da razmotre o udomljavanju, jer ima pasa koji su jako lijepi, zdravi, inteligentni i vrlo zahvalni i mogu postati sjajni ljubimci.

Psi su proglašeni kao najbolji čovjekov prijatelj i to ne bez razloga. Ali morate imati i ljubavi, i novca i vremena da bi ste se dobro brinuli za psa, to je ključ svega.“, zaključila je Sanja Bianculli na kraju.

Sanja Bianculli: Budite odgovorni i dobro razmislite pri nabavljanju psa, veselimo se druženju u Mostaru

Sanja Bianculli: Budite odgovorni i dobro razmislite pri nabavljanju psa, veselimo se druženju u Mostaru Običan radio.

www.obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO