back to top

Ružići i Grude Centar prvi polufinalisti

Prvi četvrtfinalni susreti Malonogometne LMZ općine Grude odigrani su u ponedjeljak.

Prvo je odigrana posljednja utakmica skupina za juniore u kojoj su Donji Mamići pobjedili Grude Bobošku 7-2.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici sastali su se Drinovci 1 i Ružići. Drinovci su poveli u prvoj minuti pogotkom Josipa Pandžića. Obje ekipe imale su odlične prilike za pogodak, ali promjene rezultata do poluvremena nije bilo. U drugom dijelu Ružići dolaze do izjednačenja pogotkom Marka Iličića i ubrzo prelaze u vodstvo preko Marka Žulja. U 36. minuti utakmice Ružići prave 6. akumulirani prekršaj, a za Drinovce siguran izvođač bio je David Glavota. Nakon toga uslijedili su penali, a u izvođenju penala bolja je bila ekipa Ružića. Odličan vratar na golu Ružića, Petar Braćić obranio je dva penala i odveo svoju ekipu u polufinale. Slavili su ukupnim rezultatom 6:5.

U drugom četvrtfinalu sastali su se Grude Centar i Sovići Donji. Centar je poveo u trećom minuti pogotkom Ante Ćorluke, a sedam minuta kasnije prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca pogađa Matej Šimić za 1:1. Ubrzo je uslijedio odgovor Centra i novi pogodak Ante Ćorluke za 2:1 na poluvremenu. U drugom dijelu obje ekipe su imale prilike za pogodak, ali vratari su bili odlično raspoloženi. Dvije minute prije kraja Nikola Mikulić stavlja točku na i za konačni rezultat 3:1.

U utorak će se odigrati prva utakmica polufinala za juniore u 20:15 sati, a sastaju se Drinovci i Ružići.

Nakon toga preostala dva četvrtfinalna susreta. U 21 sat Donji Mamići i Drinovci 2, te u 22 sata Tihaljina i Grude Zapad.

ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti ružići i grude centar prvi polufinalisti

grude-online.info

Post Ružići i Grude Centar prvi polufinalisti je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO