back to top

ROĐENI BAKSUZI Četiri horoskopska znaka koji nikada nemaju sreće

Razne okolnosti i situacije utiču na naše živote, ali astrolozi su saglasni da neki znaci imaju manje sreće od drugih. Pravi su baksuzi. Evo o kojim znakovima je riječ.

Ovan

Ovnove najviše pokreće ambicija i visoki standardi, a paradoksalno je to ono što ih sprečava da dožive pravu sreću. Imaju višak energije koja ih tera da stalno žele da još nešto postignu. U neprestanoj potrazi za novitetima, stalno idu sa jedne destinacija na drugu. Jure sreću, a ne shvataju da u stvari bježe od iste.

Djevica

Djevice su poznate po tome da su jako sitničave. Koliko god težile sreći, kod njih uvek postoji ono čuveno „ali“. Ovaj znak se na ovaj način štiti od razočarenja, ne shvatajući da na taj način propušta istinsku sreću.

Škorpija

Škorpije su jako sumnjičave i zbog toga oni sami sebe sabotiraju. Uvijek razmišljaju par koraka unapred i misle da sreću odmah prati nesreća. Zbog toga podsvjesno od sebe guraju životna zadovoljstva i ostaju u svojoj zoni komfora.

Jarac

Jarčevi su jako tvrdoglav znak koji voli da sve ima pod kontrolom. Kada im se dešavaju lijepe stvari obično se preispituju dokle će ta sreća trajati. Upravo je to no što ih sprečava da uživaju u životu punim plućima i budu istinski srećni.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO