back to top

Prvi ples mladenaca iz Zadra oduševio korisnike društvenih mreža (video)

Vjenčanje je zasigurno jedan od najbitnijih i najemotivnijih događaja u životu, a ovih dana na društvenim mrežama postao je viralan posebno emotivan prvi ples mladenaca iz Zadra koje je objavila facebook stranica “Naš Zadar”.

Naime, na spomenutom videu mladoženja Jose je u invalidskim kolicima, no to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom odabranicom.

“Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti..”, stoji u opisu videa koji je izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

“Srcu mome tiha patnja. Oku mome radost i sjaj. Dragi ljudi, najlipši ste znaj”, kraj je opisa u objavi i pjesma legendarnog Tomislava Ivčića na koju su mladenci otplesali prvi ples.

Iako se brojne izreke o snazi ljubavi često čine kao floskule, ovakvi primjeri pokazuju da prava ljubav zaista pobjeđuje sve, a mala pomoć prijatelja uvijek je dobrodošla.

Tomislavcity

 

Objava Prvi ples mladenaca iz Zadra oduševio korisnike društvenih mreža (video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO