PRONAĐENO vozilo ukradeno na Kolu-Tomislavgrad! Prometna nezgoda u Komoranima – Livno

Izvješćujemo vas da su djelatnici PU Tomislavgrad podnijeli Županijskom tužiteljstvu u Livno izvješće o počinjenom kaznenom djelu proziv K.M. rođen 1993. godine u Livnu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Krađa“ iz čl. 286 KZ F BIH.

Naime, dana 06.08. 2023. godine K.M. je u mjesto Kolo, Tomislavgrad, zamijetio parkirano motorno vozilo marke BMW, obilaskom oko vozila uočio je da je vozilo otključano i da se u vozilu nalaze ključevi od istog, izgurao je vozilo iz dvorišta nakon čega ga je stavio u pogon te pozvao osobu N.B. iz Livna, da sjedne u vozilo, nakon čega su se udaljili u pravcu Livna. Dolaskom do mjesta Begovača, Livno, navedeno vozilo odvezao je na lokalitet Sučića Gaj, gdje ga je sklonio u žbunje, da bi nakon izvjesnog vremena vozilo prodao osobi iz Livna.

Nakon završene kriminalističke obrade, motorno vozilo je vraćeno vlasniku.

******************************************************************************************

Prometna nezgoda u Komoranima – Livno

 

Dana, 12.09.2023. godine u 15,00 sati dogodila se prometna nezgoda na regionalnom putu R 416, u mjestu Komorani, Livno, u kojoj su sudjelovali A.P. rođena 1984. godine, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes” i Z.T. rođen 1954. godine u Livnu,  upravljajući motornim vozilom marke “Renault”, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane i sanirane u DZ Livno. Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

www.tomislavnews.com/MUP HBŽ.

www.tomislavnews.com

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO