Prof. Ružica Pokrajčić skoro cijeli svoj radni vijek utkala je tomislavgradsku Gimnaziju

U život jedne škole utkani su životi i sjećanja na djecu, njihovo odrastanje, sazrijevanje, bezbroj priča iz školskih klupa, doživljaji generacija i generacija učenika. U život jedne škole utkani su i životi onih koji su se bavili i bave se jedinstvenom i lijepom profesijom u kojoj se sporije stari ili uopće ne stari jer raditi s djecom znači uvijek biti na izvoru pozitivne energije.
Zbog svih nas u školi i škole koja je u nama, zbog svih onih koji su je nekada gradili, zbog onih koji će nastaviti tamo gdje smo mi stali, želimo uputiti iskrenu zahvalnost kolegici Ružici Pokrajčić koja je skoro cijeli svoj radni vijek i svoju ljubav utkala u našu školu.
Put ju je iz rodnog Uskoplja i studija u Sarajevu doveo do duvanjskog kraja i naše škole gdje je njezino ime postalo sinonim za fiziku. Toliko učenika kojima je predavala, toliko kolega s kojima je surađivala, a njezino pamćenje ih sve nosi i prepoznaje. Može biti izuzetno ponosna na svoj rad, na 40 godine hvalevrijednog prenošenja svojeg znanja, vještina i vrijednosti na brojne učenike kao njihova profesorica fizike, ali i kao razrednica. Brojni su učenici koji su zahvaljujući Ružici krenuli dalje istraživati svijet fizike te prirodnih znanosti.
prof. ružica pokrajčić skoro cijeli svoj radni vijek utkala je tomislavgradsku gimnaziju
Draga Ružice, uložila si puno vremena i svojih sposobnosti da naša gimnazija radi, napreduje, niže uspjehe i da iznjedri izuzetno uspješne mlade ljude. Sada slijede godine odmora i uživanja u svemu što život nosi, navodi Gimnazija Marka Marulića Tomislavgrad
 
Želimo ti ispunjeno i mirno nadolazeće razdoblje, da budeš okružena ljudima koji te poštuju i vole, ali da se i dalje raduješ uspjesima budućih generacija učenika naše škole jer odlaskom u zasluženu mirovinu ne odlazi se potpuno iz škole. Naprotiv, u nju si uvijek, kao i svi naši ”umirovljenici”, dobrodošla.
Gimnazija Marka Marulića Tomislavgrad

Objava Prof. Ružica Pokrajčić skoro cijeli svoj radni vijek utkala je tomislavgradsku Gimnaziju pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO