Pripreme za sezonu 2023.: Želja nam je prestići uspjeh iz 2019. godine

Nakon još jedne iznimno uspješne turističke sezone, Neum nastavlja s procesima koji za cilj imaju daljnje obogaćivanje i podizanje kvalitete ponude.

Lokalne vlasti i turistički radnici spremni su iskoristiti sve ono dobro iz prethodnih sezona, ali i unaprijediti stanje kako bi 2023. godina prestigla onu rekordnu, 2019.

Načelnik općine Neum Dragan Jurković nedavno je za Večernji list potvrdio kako su već otvorili i neka nova tržišta, a što im dodatno pomaže u cijeloj situaciji. Ilustrativno je i da su u 2022. imali sezonu praktički do 1. studenoga, a pritom treba uputiti i na činjenicu da im je želja imati od 150 do 170 dana aktivnog boravka, odnosno sezone.

– Ono što je vrlo bitno u cijeloj priči je da se Neum povećanjem kvalitete usluge, smještaja i svega onoga što je gostu važno pozicionirao na višu razinu, a mi aktivno radimo na tomu da po kvaliteti konkuriramo ostalim gradovima koji se nalaze na jadranskoj obali. Za sada nam to dobro ide i nadamo se, ako Bog da, kako ćemo iduće godine dostići i 2019. godinu po broju noćenja – naglasio je Jurković govoreći o očekivanjima od iduće godine.

Brza prometnica do Stoca jedan je od elemenata koji su već u ovoj godini, a iduće se očekuje i još više, podignuli razinu turističke ponude, ali i donijeli nove perspektive razvoja zaleđa Neuma. Želja općinskih vlasti je udvostručiti proizvodnju poljoprivrednih proizvoda, napose maslina, i stvoriti novi brend Neuma, odnosno spojiti poljoprivredu i turizam u zajedničku priču koja će donijeti niz pogodnosti za sve one koji su usmjereni na razvoj OPG-a./Večernji list

  OVO SU NAJSREĆNIJI DANI DO KRAJA GODINE Nekome će stići novac, a neko će da dobije posao snova

Objava Pripreme za sezonu 2023.: Želja nam je prestići uspjeh iz 2019. godine pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

DOBRO vam hladno i razmjerno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja, puše bura i hladnoća...

FOTO | U akciji učlanjenja u Naš Hajduk u Čapljini upisano 520 osoba

Čak 520 osoba upisano je u članstvo udruge ”Naš...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo