Prijavljeno 30.ekipa na 3.Džigarijadi u Crvenom Grmu

Jedinstvena, zanimljiva i puna okusa, turističko-gastronomska manifestacija koja okuplja sve ljubitelje džigarice održat će se u nedjelju 8. listopada u Crvenom Grmu.

Međunarodno natjecanje u pripremi janjeće i kozleće džigerice okupit će i ove godine sve one koji su voljni pokazati svoje kuharsko umijeće ali jednako tako i mnogobrojne degustatore, ljubitelje ove poslastice.

Zoran Herceg organizator i domaćin natjecanja kazao je za Radio Ljubuški kako je ” Na ovogodišnjem natjecanju prijavljeno 30 ekipa, uz ekipe koje se natječu u pripremi džigerice tu su i druge koje će se predstaviti sa lovačkim i morskim specijalitetima. Uz njih na štandovima će biti naši tradicionalni specijaliteti uštipci, sir, pršut. Želio bih pojasniti kako se cijena karte od 20 KM za posjetitelje odnosi na neograničenu konzumaciju izloženih i svih skuhanih jela od džigerice do uštipaka, sira, pršuta. “

Natjecanje kreće u 9 sati.

U žiriju se nalaze hrvatski alpinist Stipe Božić , predsjednica Turističke zajednice Grada Ljubuškog Veronika Pinjuh i gen. konzul RH u BIH Marko Babić.

Pozivamo sve zainteresirane, sve one koji vole dobro jesti dođite, na 3. Džigerijadu u nedjelju 8.listopada 2023. u pečenjarnicu Bingo u Crvenom Grmu!

Objava Prijavljeno 30.ekipa na 3.Džigarijadi u Crvenom Grmu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO