POSEBNO ĆE UZDRMATI OVA 3 ZNAKA Venera u Lavu kreće retrogradno 23. jula i donosi dah prošlosti

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Strijelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno ne nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođeni uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Znakovi među kojima su Bik, Škorpija i Vodolija će biti pod nepovoljnim uticajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.

BONUS VIDEO:

POSEBNO ĆE UZDRMATI OVA 3 ZNAKA Venera u Lavu kreće retrogradno 23. jula i donosi dah prošlosti Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO