back to top

OVO SU NAJVEĆE “ULIZICE” ZODIJAKA: Da li ste među njima?

Blizanci
Blizanci su prilično dobre ulizice koje mogu svakoga da pridobiju na svoju stranu. Imaju talenat za komunikaciju i dobro čitaju ljude. Uvijek znaju da kažu pravu stvar u pravo vrijeme, a s obzirom da su inteligentni, mogu da prepoznaju kad pretjeraju sa lažnim komplimentima, pa se malo primire. Blizanci često posežu za laskanjem i ulizivanjem kako bi dobili ono što žele.

Vaga
Vage žele da svi budu sretni i da se niko ne svađa, a najbolji način da to postignu je da paze na svoje izjave. One pokušavaju da se usmjere na pozitivno, pa uvijek ulepšavaju stvari i svima dijele komplimente, ali ljudi ih doživljavaju kao ulizice baš zato što svakome govore ono što želi da čuje.

Ribe
Ribe znaju da budu prilično lukave, pa će posegnuti za laskanjem i lijepim riječima ako misle da time mogu da pridobiju pažnju osobe koja im je iz nekog razloga potrebna. I same vole da dobiju pozitivno ohrabrenje, pa razumiju snagu komplimenata. One će rado nekoga da pohvale kako bi pridobile njegovu pažnju.

Jarac
Kad se Jarčevi ulizuju, to je zato što su bacili oko na veću nagradu. Lukavi su i manipulativni i spremni su sve da naprave kako bi postigli uspjeh. Njihovo laskanje je sredstvo za postizanje cilja, najčešće poslovnog ili finansijskog, pa se ulizuju kako bi brže napredovali.

BONUS VIDEO:

OVO SU NAJVEĆE “ULIZICE” ZODIJAKA: Da li ste među njima? Aloonline.ba.

aloonline.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO