OVA METODA OTKRIVA SVE O VAMA Šta znači kada ste rođeni parnog ili neparnog datuma?

Svaki odnos brojeva i njihova kombinacija nose posebno značenje i određuju životni put.
Najprije, svedite svoj datum rođenja, dan, mjesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve. Tako, ako ste rođeni 23.11.1980. godine, vaši brojevi su slijedeći:

• Dan = 23 = 2 + 3 = 5
• Mesec = 11 = 1+1 = 2
• Godina = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

Tako je vaša kombinacija 5-2-9, odnosno nepar, par, nepar.

1. Nepar – nepar – nepar
Ovim osobama predviđeno je da su njihove težnje usmjerene ka svemu što je “svjetlo”. Najčešće imaju naklonost prema umjetnosti, ali su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Osjećajni su, produhovljeni i plemeniti. U životu su veliki sanjari. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne posjeduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.

Ove osobe žive za ljubav, ali i od ljubavi često stradaju. Na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, tu su najosjetljiviji i najranjiviji. Čini se nekada da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osjećanja. Imaju divnu i široku dušu. Znaju da saosjećaju sa bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same, pa su tada skloni i ispadima bijesa.

2. Nepar – nepar – par
Ove osobe su izrazito emotivne. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vješto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami povjeruju kako su “operisani” od osjećanja. Zbog toga često ostaju krajnje zagonetne za okolinu. Sve dok o svojim planovima i namjerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.
Ćutanje je za njih prava formula i tajna uspjeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove kombinacije moraju računati na stalni život pod maskom.
Ukoliko im se dogodi da se opredijele za umjetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna djela, najviše umjetničke i estetske vrijednosti.

  Sve je spremno za neumski ”Lignjolov” – u rekordnom roku se prijavilo 40 ekipa!

3. Nepar – par – nepar
Ovim osobana suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji. Iz ove kombinacije su regrutovani najpoznatije svjetske arhitekte i izumitelji. Opredjeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.
Ove osobe su među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspješno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

4. Par – nepar – nepar
Ove osobe sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Ipak, to im daje prednost u odnosu na one koji su se opredijelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

Karakteristično je da se osobe iz ove kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i naukama, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje.

5. Nepar – par – par
Ove osobe odlikuje izvanredna umjerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, ako i na svim ostalim poljima življenja. Predviđa im se siguran uspjeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim naukama. Može se reći da su rođeni matematicari i suptilni fizičari, ali da se mogu sa maksimalnim uspjehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi. Oni nikada i ni pod kakvim uslovima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti. Djeluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije tačno, već oni uspijevaju sve i svakoga da dovedu na pravu mjeru i pravo mjesto, pa ne žele da prave nepotrebni cirkus.

  DANAS POČINJE VLADAVINA STRIJELCA Ova 3 znaka su nadrljala, sve im kreće naopako

6. Par – nepar – par
Spoljašnja hladnoća ovih osoba samo je posljedica maksimalne uravnoteženosti, koja omogućava da se u svakoj prilici reaguje britko, hladne glave i krajnje odmjereno i primjereno. Posebno im od ruke idu oni poslovi gdje se traži organizacija širih razmjera. Samo oni su u mogućnosti da znaju u svakom trenu što se događa na kom dijelu opsežne akcije i uvijek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem koji može da iskrsne. Sa lakoćom i nenametljivom spontanošcu i sigurnošcu znaju da nametnu svoju volju okolini.

7. Par – par – nepar
Ovim osobama je bliži i pristupačniji fizicki svijet. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao ljekari, hirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantasticna.

Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvijek su pri ruci i spremni da pomognu. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak sa vama u svađi. Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svijet i fantasticnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

8. Par – par – par
Kod ovih osoba naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Ove osobe su svjesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umjetnička djela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umjetnosti na najvišem nivou. Rijetko se sami upuštaju u avanturu umjetničkog stvaranja jer su svjesni svojih dometa. Eventualno ih može isprovocirati tuđi izuzetno nizak umjetnički domet i veličanje ispraznosti.

  DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR Ovnovi flertuju, Ribe umorne, Škorpije na ljubavnoj raskrsnici…

BONUS VIDEO:

OVA METODA OTKRIVA SVE O VAMA Šta znači kada ste rođeni parnog ili neparnog datuma? Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Dnevni horoskop za 08.02.2023.

Ovan Stalo vam je da budete u toku glavnih događaja,...

NE PODNOSE SAMOĆU Četiri horoskopska znaka koja bi dala sve da budu u centru pažnje

Blizanci Ljudi poznaju muškarce i žene Blizanace kao kraljice i...

Preminuo je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević

Preminuo je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Nogometni trener...

Preminuo Miroslav Ćiro Blažević

U Zagrebu je u 88. godini života nakon duge...

Kako dolazi do razornih potresa i može li se jedan takav dogoditi u BiH?

Dok se zbrajaju posljedice razornog potresa u Turskoj i...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo