Otvorene prijave za Turnir MZ u malom fudbalu: nagrada pobjedničkoj ekipi 100 hiljada KM

Ustanova Sportska dvorana Konjic, pod generalnim pokroviteljstvom Grada Konjica, organizuje Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu, koji će početi 6. januara 2023. godine u Sportskoj dvorani Konjic.

Direktor Sportske dvorane Konjic, Adnan Elezović, za radiokonjic.ba je rekao da poslije ogranizovanih fudbalskih turnira po mjesnim zajednicama i turnira “3 kornera penal” za kraj 2022. i početak 2023.dolazi turnir mjesnih zajednica.

„Grad Konjic kao generalni pokrovitelj, te Ustanova Sportska dvorana Konjic, kao organizator turnira, promovišu sport i zdrav način života. Poslije novogodišnjih praznika građani Konjica će moći kvalitetno provoditi vrijeme uz sportske sadržaje podržavajuci svoju mjesnu zajednicu“ –  izjavio je Elezović, navodeći da su uslovi za prijavu ekipa, da su prijavljeni igrači punoljetni i da mjesto prebivališta (CIPS) imaju u toj mjesnoj zajednici.

„Pobjednička ekipa dobit će nagradu u iznosu od 100.000 KM, koja će se realizovati u sklàdu sa propozicijama turnira, odnosno uložit će se u infrastrukturu pobjedničke mjesne zajednice u skladu sa regulacionim planom Grada Konjica, a u dogovoru pobjedničke mjesne zajednice  sa Gradom Konjicom, koji je generalni pokrovitelj turnira“ – istaknuo je Adnan Elezović.

Kotizacija za učešće na Turniru mjesnih zajednica po ekipi iznosi 200 KM.

Zainteresovani se mogu prijaviti svakim danom u Sportskoj dvorani Konjic ili na broj 061 550 996.

radiokonjic.ba

06.12.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

  U ponedjeljak 28. novembra počinje vakcinacija protiv virusa gripe

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

radiokonjic.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo