Općini Čitluk dodijeljena bespovratna sredstva za projekt razvoja infrastrukture u Gospodarskoj zoni Tromeđa

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Amir Zukić potpisao je danas u Sarajevu ugovore s predstavnicima jedinica lokalne samouprave o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte “Izgradnja poduzetničkih zona” i “Izrada dokumentacije za uspostavljanje poduzetničke zone” za 2022. godinu.

Na navedenom potpisivanju ugovora Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta F BiH i Općina Čitluk potpisali su ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Izgradnja servisne prometnice u gospodarskoj zoni Tromeđa-Međugorje, ulaz “2” i ulaz “5”. Potpisanim ugovorom definirano je kako će Ministarstvo, za projekt čija se vrijednost procjenjuje na 258.949,36 KM, dodijeliti Općini Čitluk grant sredstva u visini od 150.000,00 KM, dok će preostali iznos potreban za realizaciju projekta osigurati Općina Čitluk.

Ispred Općine Čitluk ugovor je potpisao Slaven Markota, stručni savjetnik za planiranje razvoja u Uredu načelnika i opunomoćenik Načelnika.

Skora realizacija projekta Izgradnja servisne prometnice u gospodarskoj zoni Tromeđa-Međugorje, ulaz “2” i ulaz “5” rezultat je napora Općine Čitluk usmjerenih u razvoj Gospodarske zone Tromeđa i stvaranje boljih uvjeta za rad i širenje poslovnih mogućnosti unutar spomenute gospodarske zone.

The post Općini Čitluk dodijeljena bespovratna sredstva za projekt razvoja infrastrukture u Gospodarskoj zoni Tromeđa appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, kišovito i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad...

Dnevni horoskop za 10. decembar 2022. godine

OVAN Posao Otvoreni ste za svaki razgovor koji nudi rješenje. Strasti...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo