Održano sportsko natjecanje učenika osnovnih škola s područja HB županije

U organizaciji Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije danas je u Livnu održano sportsko natjecanje učenika osnovnih škola s područja  Hercegbosanske županije.

Učenici su se natjecali u nogometu (muškarci), košarci (muškarci), košarci (žene) i odbojci (žene), a sportsko natjecanje održavalo se u Sportskoj dvorani „Dalibor Perković – Dali“, Srednjoj ekonomskoj školi i OŠ „Fra Lovro Karaula“ u Livnu.

U natjecanju učenica u odbojci najbolja je bila ekipa OŠ fra Lovro Karaula iz Livna, drugo mjesto zauzela je OŠ Stjepana Radića Prisoje, dok su treće mjesto osvojile odbojkašice OŠ fra Miroslava Džaje iz Kupresa.

U nogometu prvo mjesto osvojila je OŠ fra Lovro Karaula iz Livna, drugo mjesto pripalo je OŠ fra Mijo Čuić iz Bukovice, a treće OŠ Stjepana Radića iz Prisoja.

U muškoj konkurenciji u košarci najbolja je bila ekipa OŠ Ivana Mažuranića iz Tomislavgrada, drugo mjesto osvojila je OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Livna, dok je treće mjesto pripalo OŠ fra Miroslava Džaje iz Kupresa. U košarci za žene prvo mjesto pripalo je OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Livna, drugo mjesto osvojila je OŠ Drvar iz Drvara, dok je treće mjesto pripalo košarkašicama OŠ Ivana Mažuranića iz Tomislavgrada.

U sportskom natjecanju sudjelovalo je 26 ekipa iz osnovnih škola Hercegbosanske županije s ukupno 260 učenika od 5. do 9. razreda. Najuspješnijim ekipama uručene su prigodne nagrade.

  FOTO | Ispred crkve sv. Franje održano druženje povodom Adventa

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije osiguralo je financijska sredstva za održavanje ovog natjecanja, uključujući i besplatan prijevoz učenika.

Livno Online

livnovine.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

DOBRO vam hladno i razmjerno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja, puše bura i hladnoća...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo