Održan radni sastanak sa članovima Uprave JP Elektroprivreda HZ HB

Članovi Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar predvođeni generalnim direktorom mr. sc. Marinkom Giljom prošli tjedan posjetili su općine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Radni sastanci održani su s vodećim ljudima općina Stolac, Ravno, Čapljina, Čitluk i Neum, objavljeno je na web stranici JP Elektroprivreda HZ HB.

Predstavnike javnog poduzeća u Čitluku su ugostili Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, a teme sastanka bile su svakodnevno poslovanje Elektroprivrede HZ HB, potrebe vezane za suradnju osobito kada je riječ o ulaganju u distribucijsku mrežu, tj. proširenje distribucijskih kapaciteta i ostale aktualnosti.

Tijekom posjeta navedenim jedinicama lokalne samouprave, generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar mr. sc. Marinko Gilja izrazio je spremnost u rješavanju problema i potreba na obostrano zadovoljstvo istaknuvši da će osim redovitoga izvršavanja svih obveza koje poduzeće ima prema društvenoj zajednici, uvijek biti na raspolaganju, podupirati i graditi kvalitetnije odnose na načelima transparentne i korektne poslovne suradnje, posebice s lokalnom zajednicom.

Foto: JP Elektroprivreda HZ HB

The post Održan radni sastanak sa članovima Uprave JP Elektroprivreda HZ HB appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo