NUMEROLOGIJA Posljednji broj u godini vašeg rođenja otkriva kada ćete steći ogroman novac

Kako ističe, niko se ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate. Svoj element možete odrediti na osnovu posljednje cifre godine rođenja:

  • 0, 1 – metal
  • 2, 3 – voda
  • 4, 5 – drvo
  • 6, 7 – vatra
  • 8, 9 – zemlja

Kada odredite koji ste element, saznajte na koji način možete ostvariti novac i obilje:

Element Zemlje – sačuvajte svoj omiljeni posao i optimizam

Element Zemlje u feng šuiju podrazumijeva stabilnost i samopouzdanje. Međutim, ove osobe mogu da ograniče sreću svojim pesimističnim izjavama i negativnim stavom. Predstavnici ovog elementa često blokiraju novčani tok negativnim mislima da neće uspjeti, da toga nisu dostojni i drugim beskorisnim iskustvima. Još jedan važan aspekt je da većina novca za ljude elementa Zemlje dolazi od posla koji vole i u kojem zaista uživaju. Kada nešto urade sa zadovoljstvo, to im se vraća kroz energiju obilja. Za njih je savršena poslovna ideja da hobi pretvore u biznis.

Element Drvo – ne gubite vrijeme

Ukazuje na tačnost, red i pouzdanost. Međutim, sitničavost ponekad sprječava dalji razvoj. Važno je da imate pažljiviji odnos prema novcu. Pazite kako je novac složen u novčaniku, da li je u njemu haos. Ne razbacujte novac po kući, on uvijek treba da bude na svom mjestu. Kada zavlada red u vašem novčaniku i budžetskom planu, finansije će mnogo lakše ići od ruke.

  DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2022. GODINE Ovnovi mogu očekivati podršku od saradnika, a Lav će imati povoljan dan za privatan posao

Element Metal – zaslužujete više

Metal simbolizuje čvrstinu, odlučnost i izdržljivost. Ljudima sa ovim elementom važno je da svoj novac vežu za određene ciljeve, jer jedino se tako može umnožiti. Češće postavljate ciljeve i napravite dobar plan za njihovo postizanje. Važno je da planirate svoje troškove i prihode. Takođe, nemojte prestati da sanjate i ne plašite se svojih želja – poželite više i podignite ljestvicu. Stabilnost nije za vas, za vas su stalni rast i razvoj.

Element Voda – živite lakše

Element vode je vešto prilagođavanje promjenama i ostvarenje snova. Njihova moć je u tome da se vrlo često njihove misli materijalizuju u stvarnosti. Važno im je da paze na svoje riječi, želje i misli. Ne smatrajte novac nečim prljavim, a bogate ljude nedostojnim. Naučite da razmišljate o novcu sa poštovanjem. Sanjajte velike snove. Dozvolite sebi više nego što možete. Nemojte se plašiti da bar ponekad živite iznad svojih mogućnosti. Nemojte žaliti zbog novca potrošenog na sebe. Razmazite se!

Element Vatra – trošenje, trošenje i trošenje

Vatra je element aktivnosti i moći. Dozvolite sebi da trošite novac. Štednja i stalna štednja za neke dane koji dolaze samo usporavaju kretanje novčanog toka. To ne znači da treba da rasipate, već da živite i pustite normalan tok novca da cirkuliše. Novac u rukama predstavnika ovog elementa uvijek treba da bude u pokretu. Kod vas postoji bliska veza između materijalne, finansijske strane i privatnog života.

  OSOBE STRASTVENE U SVEMO ŠTO RADE Ovo su najambiciozniji znakovi Zodijaka: Jeste li među njima?

BONUS VIDEO:

NUMEROLOGIJA Posljednji broj u godini vašeg rođenja otkriva kada ćete steći ogroman novac Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo