NUMEROLOGIJA OTKRIVA ZA KAKVIM PARTNEROM ŽUDITE Šestici je jako važan izgled, a osmici da je muškarac ostvaren i uspješan

Broj 1 želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu da razgovara. Poželjno je da bude i inteligentniji od njih, jer vole da uče nove i nepoznate stvari.

Broj 5 voli vesele, pričljive, zanimljive partnere koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja samo neka nije dosadan!

Generacijski broj se dobije sabiranjem svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih na kraju svedete na prost broj, znaćete koji vam je generacijski broj.

Na primjer: 1986. godina rođenja, generacijski broj je broj 6, jer je 1+9+8+6=24, a dalje 2+4 daje 6.

GENERACIJSKI BROJ 1

Želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu da razgovara. Poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole učiti nove i nepoznate stvari. Nikako ne smije da bude tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora da im bude i oslonac i podrška. Cijene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

GENERACIJSKI BROJ 2

Reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja i pokazivati i izgovarati, ljubav i emociju. Dvojke vole da im se priča, da ih uvjeravaju u postojanje emocija, da im se njeguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nježnošću ogrne satenom u najljepšoj boji.

GENERACIJSKI BROJ 3

Očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napraviće mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

GENERACIJSKI BROJ 4

Žele partnera sličnog sebi. Na prvom mjestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vrijedan i radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko cijeniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele znati na čemu su i kuda to vodi.

GENERACIJSKI BROJ 5

Vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smijeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

GENERACIJSKI BROJ 6

Estete, i zato žele šarmantne i lijepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodati za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lijepo uređen dom, djecu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

GENERACIJSKI BROJ 7

Žele natprosječno inteligentne partnere s kojima mogu analizirati i voditi filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredjeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

GENERACIJSKI BROJ 8

Žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9

Žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog svijeta, i više od toga. Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće zloupotrebiti njihovo povjerenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti odan. Devetke su esencija ljubavi pa im je potreban neko ko je potpuno isti kao oni, s istim stavovima i potrebama, tvrdi Nevena Đukić za Atma.

BONUS VIDEO:

NUMEROLOGIJA OTKRIVA ZA KAKVIM PARTNEROM ŽUDITE Šestici je jako važan izgled, a osmici da je muškarac ostvaren i uspješan Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka su najbolji očevi

Neki roditelji znaju kako biti odgovoran i privržen roditelj,...

BONTON U RUKE! Ovi znakovi se ne znaju lijepo ponašati

Vodolija Možda je to zbog nedostatka strpljenja, ali Vodolije su...

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO