Nova tri boda za fenomenalno Posušje!

Ekipa Branka Karačića ove godine pokazuje vrhunsku igru, a odlične predstave prati i rezultat. U 8 kola imaju 12 bodova što je rezultat vrijedan svake pohvale. Pobjeda u gostima protiv Zrinjskog, a i današnja protiv Zvijezde pokazuje kako je stari lisac Karačić posložio momke prema optimalnim mogućnostima. Čak su i u prošlom kolu protiv Borca trebali uzeti bodove, no, javna je tajna da Borca u Banjaluci ne može pobjediti ni Real Madrid.

Zapravo, nekako bi Borac i pao da ga suci ne drže kao kap vode na dlanu. No, takve utakmice je najbolje što prije zaboraviti. Upravo su to učinili plavo-bijeli pobjedom u Gradačcu protiv FK Zvijezde. Istina, Zvijezda je posljednje plasirana momčad prvenstva i na prvi pogled se uvijek čini kako se tu lako dolazi do bodova. To ipak nije tako i velike ekipe najčešće padaju protiv takvih. Posušje se ipak izborilo i na najbolji mogući način vraća se u svoj kraj sa punim plijenom odnosno nova 3 boda na premierligaškom kontu.

Prvo poluvrijeme završilo je 0:0, a u drugom su gosti podigli u brzinu više te Golovima Brkovića u 48. minuti i Jenjića u 56. došli do vrijednih bodova i ostanka na 5. mjestu ljestvice.

Da je netko rekao kako će Posušje iz tri gostujuće utakmice izvući 6 bodova, a da je pri tom jedno gostovanje u Mostaru, rekli bi vjerojatno kako je riječ o neslanoj šali. No, realnost pokazuje činjenicu kako su plavo-bijeli postigli upravo navedeno i sa odličnih 12 bodova u sljedećem kolu na Mokrom docu dočekuju ekipu FK Tuzla City.

Ima li bolje pozivnice za dolazak na utakmicu od ovog što su nam priredili izabranici Branka Karačića. Ako pogledamo povijest Premier lige bolje pozivnice od ovoga nikad nismo imali.

Objava Nova tri boda za fenomenalno Posušje! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO