NEKONTROLIRANA IZJAVA O NOVCU: Nije se ponašao sportski, mislim da ga opet treba deportirati

Srbijanski tenisač Novak Đoković više je nego uvjerljivo svladao domaćeg predstavnika Alexa De Minora u osmini finala Australian Opena prepustivši mu samo pet gemova.

Ovakav poraz očito je jako teško pao poznatom domaćem radijskom voditelju Neilu Mitchellu, koji smatra da je naš tenisač ponizio njihovo povjerenje, te se nije suzdržao od vrlo radikalnih komentara.

Nisam veliki poznavatelj tenisa. Nadam se da Đoković neće osvojiti ovogodišnji Australian Open. Srbijanski tenisač nije se ponašao sportski prema De Minoru nakon meča, a sve zbog onoga što se dogodilo prošle godine kada su ga australske vlasti deportirale.. Potpuno je očito da ga je Novak želio poniziti igrom na terenu. To je i učinio, a tada je bio krajnje nekorektan. Mislim da bismo ga zbog toga trebali ponovno deportirativrlo radikalnu izjavu dao je Mitchell.

Iako je Đoković po povratku u Australiju naišao na sjajan prijem, kao dvostruki pobjednik prvog Grand Slama sezone, očito postoje iznimke.

Podsjećamo, Novak je prošle godine odlukom prvog čovjeka Australije – iako je dobio na sudu – deportiran iz zemlje u koju je stigao braniti naslov na Australian Openu osvojen 2021. godine, uz redovito odobreno medicinsko izuzeće.

www.sportskacentrala.com

javno.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo